KUNDBERÄTTELSE

Premier Insurance – framtidens försäkring

Hero image

Hämta kundberättelsen om Premier Insurance


CANONS MEGATANK-SKRIVARE HAR HJÄLPT TILL ATT TA VÅR VERKSAMHET TILL EN NY NIVÅ.

Anik Islam, Managing Director, Premier Insurance
Premier Insurance has been providing

Premier Insurance har tillhandahållit försäkringsprodukter till sina klienter sedan 1983. Fram till för bara några år sedan drevs företaget som ett enmansföretag. Det var tills Anik Islam tog över, med ambitionen att ”sikta mot stjärnorna”. Tillväxten skedde snabbt och Premier Insurance är nu en ledande brittisk mellanhand för försäkringar, med få tecken på att slå av på takten.

Resources need to meet demand

Resurserna behöver möta efterfrågan

”Vissa av våra skrivare kan inte anslutas trådlöst och vi ville göra saker smidigt, utan att behöva trassla med farliga sladdar överallt. Dessutom hade vi problemet med bläckkapaciteten och vi slösade ständigt tid på att ombeställa dyra bläckpatroner och fylla på papper”, förklarar Anik.

Deras befintliga skrivare fungerade bara med vanligt skrivarpapper och utskriftskvaliteten var som bäst medelmåttig.

Canon-lösning

Anik genomförde en hel del forskning för att försöka hitta en lösning som uppfyllde deras olika behov: hög produktivitet, anslutningsbarhet, hög avkastning och flexibla utskrifter.

”NÄR VI UPPTÄCKTE CANON PIXMA G-SERIEN KÄNDES DET SOM ATT DEN KAN LÖSA ALLA VÅRA PROBLEM”,

säger Anik.

Quote image

PIXMA G-serien har ett intuitivt LCD-användargränssnitt, är utrustad med en kapacitet för 350 ark och klarar av automatiska dubbelsidiga utskrifter – perfekt för Premier Insurances hektiska kontorsmiljöer. Ethernet-kapacitet möjliggör snabba och säkra anslutningar över hela det lokala kontorsnätverket.

Canon PIXMA G-serien använder dessutom påfyllningsbara bläckbehållare med hög kapacitet som säkerställer oavbruten produktivitet till en lägre kostnad än jämförbara skrivare. Det innebär att upp till 18 000 sidor kan skrivas ut från bara tre svarta bläckflaskor, vilket har gjort en omvälvande skillnad enligt Anik.

Body image


DET HAR HELT EFFEKTIVISERAT ADMINISTRATIONSDELEN AV VERKSAMHETEN. Vi HAR INGA AVBROTT OCH AVKASTNINGEN ÄR SÅ HÖG. VI BEHÖVER INTE KONSTANT BESTÄLLA BLÄCK, SÅ VI HÅLLER KOSTNADERNA NERE OCH BLÄCKET ÄR LÄTT ATT FYLLA PÅ.

PIXMA G-serien hanterar en mängd olika utskriftsmaterial – vanligt papper, kuvert, kort och fotopapper i storlekar från 3,5 tum upp till A4. Den har även en tvåvägspappersmatning, vilket innebär att kuvert ryms i det bakre facket medan vanligt papper får plats i den främre kassetten. Så det finns ingen anledning att byta mellan de två, vilket sparar värdefull tid under dagen.

Det svarta pigmentbaserade bläcket passar perfekt för utskrift av professionella affärsdokument till låg kostnad, medan det högkvalitativa färgbaserade bläcket är perfekt lämpat för kundorienterade informationsmaterial.

Dessa kraftfulla nya funktioner har hjälpt till att ta Premier Insurances verksamhet till en ny nivå. Certifikat, marknadsföringsmaterial och kuvert kan nu alla skrivas ut med överlägsen kvalitet tack vare PIXMA G-seriens skrivare och skapa en djärv, ny varumärkesidentitet för Premier Insurance.

Molnfunktioner har visat sig vara en vinnare. Med hjälp av den praktiska appen Canon PRINT gör Canon PIXMA Cloud Link att du kan skriva ut från vilken plats som helst i världen via en internetanslutning. Faktum är att det går att skriva ut på distans från molnkonton såsom Google Drive, Dropbox eller Evernote, så molntjänster kan enkelt integreras i befintliga arbetsflöden för att möjliggöra smidig integrering mellan fjärransluten och kontorsbaserad personal.

Den brittiska expansionen med PIXMA G-serien

Premier Insurance har lika djärva planer i framtiden, då de har insett de strategiska fördelarna med att ha fysiska platser som stöd åt sina kunder runtom i Storbritannien. Anik är starkt övertygad om att var och en av dessa platser kommer att ha en egen PIXMA G6050.

Canon PIXMA G-serien är nu tveklöst en oumbärlig del av Premier Insurance-teamet.

Relaterade kundberättelser