TRANSAKTIONSKOMMUNIKATION

Bläckstråletekniken flexibilitet skapar fina resultat för små upplagor

Man and woman look through a book printing catalogue at a large desk

Specialister på transaktionskommunikation

AddComm Group, med bas i Nederländerna och Spanien, hjälper företag att förbättra kommunikationen med boktryckningstjänster, som också innehåller automatisk leverans av transaktionsdokument, direktreklam och kundkommunikation.

Man works at computer in front of high speed inkjet press

Digitala funktioner innebär utskriftsutmaningar

I samband med övergången till digitala kanaler har efterfrågan på små tryckta upplagor minskat. Mindre jobb blev oekonomiska på AddComms rullmatade bläckstråleskrivare – som var avsedda för produktion av stora volymer – och att använda tonerpressen ledde till problem med kostnader och utskriftskvalitet.

AddComm Group behövde en effektiv process för korta serier som inte skulle kompromissa med bildkvaliteten.

Two men working at digital printing machine

Lösning med färgbläckstråleskrivare

I mer än tjugo år har AddComm byggt upp ett starkt samarbete med Canon, och visste därför att de skulle hitta en lyckad lösning via Canons framåtanda. Och det var precis vad som hände vid Canons Commercial Printing Business Day i Tyskland.

Den arkmatade färgbläckstråleskrivaren VarioPrint i300 integreras obehindrat i AddComms boktrycksproduktion och ger den kvalitet, produktivitet och mångsidighet som behövs för serier på mindre än 2 500 upplagor. Och den matchar exakt den kvalitet som företagets befintliga ColorStream-pressar ger.

Woman sitting at office computer desk, smiling at camera


MÖJLIGHETEN ATT FLYTTA JOBB I SMÅ UPPLAGOR FRÅN TONERPRESSARNA GJORDE HELA VÅR TRYCKVERKSAMHET SMIDIGARE OCH EFFEKTIVARE.

Leonie van der Veen,
Verkställande direktör på AddComm
Man examines colour digital prints for book printing

Nya möjligheter för framtiden

Flexibiliteten i VarioPrint i300-skrivaren har förändrat AddComms digitala tjänster och utskriftstjänster. Dyr tonerteknik kan nu ersättas med en digital tryckpress som kostnadseffektivt hanterar personliserade dokument i små upplagor, och som matchar originalkvaliteten när stora volymer ska skrivas ut.

AddComm särskiljer sig nu från mängden genom möjligheten till blandade media. Med en helt ny värld av möjligheter på nya marknader har företaget redan börjat ro nya kundavtal i land.PRESTANDAN HOS VARIOPRINT I300 HAR HITTILLS VARIT UTMÄRKT.

Leverera maximal genomslagskraft i tryckt material och digital kommunikation

Prata med vårt team