Tjänster

Livscykeltjänster för arbetsplatsen

Det finns många olika aspekter när det gäller att driva en utskrifts- och scanningsinfrastruktur. Vi kan hjälpa dig hela vägen från implementering av produkt till underhåll samt lösningar för uttjänta produkter.

Konsulttjänster

Starta smart – Vi analyserar din utskrifts- och scanningsinfrastruktur samt utvärderar styrkor och svagheter och använder den här kunskapen för att optimera lösningen.
Ta reda på mer
Work professionals using SiteAudit fleet auditing, monitoring, and management software.

Tjänster för produktimplementering

Starta smart – Oavsett vilken supportnivå du behöver ger vi dig den hjälp du behöver för att installera, konfigurera och bekanta dig med ny teknik och automatisering.
Visa alla tjänster
work professionals working in an office

Tjänster för produktsupport och underhåll

Prestera bra – Det är viktigt för alla företag att se till att lösningarna på arbetsplatsen fungerar. Vi hjälper dig att undvika och åtgärda problem för att minimera eventuella driftstopp.
Visa alla tjänster
Affärsfolk på ett kontor som tittar på en bärbar dator

Tjänster för produkt- och databorttagning

Avsluta starkt – Låt oss ta hand om problemet när dina enheter och lösningar har nått slutet av sin livslängd och du snabbt vill få bort dem på ett säkert sätt.
Ta reda på mer
Two work professionals working in the office together

Hanterade tjänster

Vi vet att det kan vara en utmaning att driva ett företag, särskilt på många olika platser. Våra hanterade tjänster ger dig all hjälp du behöver.
Visa alla hanterade tjänster
Sky view windows in a building

BEHÖVER DU HJÄLP?

Utforska hur Canon Business Services kan gynna ditt företag