Industrial sector header image

Industri och funktion

Från tapeter, till telefonfodral, till prototyper under en dag – dina verksamhetsbehov måste vara flexibla, dina tillverkningsbehov mångsidiga. Canons lösningar hjälper dig att ligga steget före.

Skriv ut nästan vad som helst

Det du producerar varierar från dag till dag. Du behöver lösningar som inte bara håller jämna steg, utan överträffar – lösningar som kan ta sig an vilket jobb som helst och är mångsidiga nog att hantera komplicerad anpassning. Med Canons UV-flatbädd och efterbehandling kan du uppfylla kraven från dina kunder och enkelt skapa nischade specialiteter.

Håll koll på de senaste branschnyheterna

Think Creative Guide

Think Creative Guide

Läs vår Think Creative Guide, en tidskrift med den senaste informationen och senaste nytt inom utskrifter på dagens designmarknad.

Digital print in industry

Digitaltryck inom industri

Nu när det sker en tydlig förändring inom tryckindustrin till följd av att marknaden för digitaltryck har vuxit, kan du upptäcka hur Canon hjälper tryckerier att möta dessa nya och spännande möjligheter inom branschen.

Manufacturing your future with digital print

Tillverka din framtid med digitaltryck

Digitaltryck är ett snabbt växande område och det finns innovativa tillämpningar inom tillverkningsprocessen som både kan glädja kunderna och öka intäkterna.

Läs vad andra kunder som liknar dig har uppnått med Canon

Upptäck produkter som passar bäst för din verksamhet

ProJet 660Pro Default.jpg

ProJet 660 Pro

ProJet® 660Pro skapar häpnadsväckande vackra delar i fullfärg. Med några av de snabbaste tillgängliga utskriftshastigheterna kan du förvandla dina idéer till realistiska konceptmodeller och prototyper på några timmar, till en mycket låg kostnad per utskrift.

Flatbed Printers for Industrial Applications

Flatbäddsskrivare för industriella tillämpningar

Utskrifter av industriella applikationer och specialapplikationer mot produktionsorienterade utskriftsprocesser utanför skyltmarknaden.

Arizona_6170_XTS_Default.jpg

Arizona 6170 XTS

Arizona 6100-serien är en användarvänlig flatbäddsscanner för höga volymer och högproduktiva utskrifter på styva material. Serien innebär en ny standard för utskriftskvalitet, mångsidig användning och tillförlitlighet.