Packaging sector header image

Förpackning

Inom förpackning är det viktigt att vara kreativ i ditt tänkande, din produktivitet och dina resultat. Canon har lösningarna som ger ditt företag en fördel.

Upptäck ett annat sätt att tänka

Förpackning är det snabbast växande utskriftsområdet samt ett av de mest konkurrensutsatta – så det är viktigt att du sticker ut på marknaden. Canons branschledande digitala lösningar erbjuder flexibilitet tack vare kortare körningar, optimerade arbetsflöden, prototyputveckling, plus variabel dataanpassning för att hjälpa dig hålla dig relevant och fräsch.

Håll koll på de senaste branschnyheterna

Think Packaging Guide

Think Packaging Guide

Läs vår Think Packaging Guide, en tidskrift med den senaste informationen och senaste nytt inom utskrifter på dagens förpackningsmarknad.

Packaging and promotion

Förpackning och marknadsföring: Därför kan digitaltryck vara en avgörande komponent i marknadsföringen

Förpackningar utvecklas ständigt och även om de tidigare bara sågs som en förvaringsbox, är de nu en nyckelkomponent i konsumenternas köpbeslutsprocess.

Läs vad andra kunder som liknar dig har uppnått med Canon

Upptäck produkter som passar bäst för din verksamhet

UV-printer

UV - Flatbäddsskrivare

UV-flatbäddsskrivare är idealiska för högkvalitetsutskrifter på styva och flexibla media. Välj en UV-flatbäddsskrivare i storformat från vår serie med storlekar från standardformat till extra stora planbord med tillvalet vitt bläck och/eller lack. Kan fås i flera olika hastigheter för volymproduktion av skyltmaterial.

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma är en mycket mångsidig bläckstråleskrivare som kombinerar kvalitet och flexibilitet för effektiv och tillförlitlig produktion av post-, publicerings- och kommersiella tillämpningar.