Photography sector header image

Foto

Det digitala har förvandlat den kreativa branschen. Ut går massmarknadsföring, in kommer riktad kommunikation i flera kanaler. Vi har lösningar som hjälper dig med anpassningen.

Gör intryck med klarare och livligare färger

Vi presenterar en revolution inom produktionsutskrifter av foton. Med Canons utbud av 7-färgbaserat bläck, innebär våra bläckstrålefotoskrivare att du får uppleva en bildkvalitet som är perfekt balanserad, otroligt detaljerad och fantastiskt levande. Snabb, dubbelsidig utskrift innebär att du även får högre produktivitet. Så tillväxten i din verksamhet blir lika hisnande som dina bilder.

Håll koll på de senaste branschnyheterna

wide-format-opportunity.png

Storformatsmöjligheten är lika enkel som svartvitt

Oavsett om du är en proffsfotograf eller har ett tryckeri, kan svartvita utskrifter i storformat vara en möjlighet att dra nytta av marknadstrender och utöka dina tjänster.

Photo-page-image-480x320

Capturing Success: wide format opportunities for Professional Photographers

This guide provides examples of how professional photographers are leveraging large format printing to showcase their work and unlock new and exciting business opportunities.

Läs vad andra kunder som liknar dig har uppnått med Canon

Upptäck produkter som passar bäst för din verksamhet

DL_5000_Default.jpg

DreamLabo 5000

Canons första bläckstrålefotoskrivare är ett nytt alternativ till traditionell silverhalidteknik och kan erbjuda många olika fotoartiklar av högsta kvalitet.

Photography and fine art printers

Skrivare för foto och konst

Välj en storformatsskrivare med bläck i åtta eller tolv färger och du får både utmärkt produktivitet och bildkvalitet. Canons pigmentbaserade bläcksystem ger exceptionellt levande och exakta färger. Med dessa användarvänliga enheter kan du enkelt skapa utskrifter från A2 upp till 60 tum, så att du istället kan lägga fokus på att konstruera mästerverken.

Flatbed printers

Flatbäddsskrivare

Flatbäddsskrivare är idealiska för högkvalitetsutskrifter på styva och flexibla media. Välj en UV-flatbäddsskrivare i storformat från vår serie med storlekar från standardformat till extra stora planbord med tillvalet vitt bläck och/eller lack. Kan fås i flera olika hastigheter för volymproduktion av skyltmaterial.