Take your print service to the next level with Canon’s Managed Print Services

Managed Print Services

Ta utskriftstjänsten till nästa nivå.

Behovet av att hantera en komplex utskriftstjänst på flera kontor och skrivarrum, länder och varumärken kan bromsa verksamheten – vilket kostar dig tid och pengar.

Om du inte kan övervaka enheter i hela utskriftsinfrastrukturen är det svårt att styra utskriftsvanor eller förhindra skadliga säkerhetsbrister.


Att ta hand om den egna utskriftsmiljön och tillhörande processer är en dyr och tidskrävande hantering av resurser. Kostnaderna för dokumenthantering är vanligtvis en av de största utgifterna i ett företag, med kostnader på upp till 3% av intäkterna. Trots det har många företag varken tid, personal eller kunskap för att effektivt kontrollera eller hantera sin utskriftsmiljö.

Genom vår utskriftstjänst Canon Managed Print Service, MPS, får du regelbunden optimering av din utskriftsmiljö och relaterade processer som gör att du sparar pengar, ökar effektiviteten och förbättrar produktiviteten i din verksamhet.
Våra experter tar hand om allt inom utskrifter och tillhörande processer och vi förbättrar din utskriftsmiljö nu och på lång sikt, vilket gör att istället för att ägna dig åt dokumenthantering och dess utmaningar så kan du fokusera dig på det du är bäst på.

Välj Canon Managed Print Services MPS-tjänst – vår standardtjänst – eller arbeta tillsammans med våra projektteam för att utforma en skräddarsydd MPS-lösning som uppfyller dina krav. 

Fördelarna med Canons MPS-lösning

Ease the burden on IT staff Ease the burden on IT staff

Minska bördan på IT-personalen

Utkontraktera utskriftshantering för att göra personalen tillgänglig för viktigare uppgifter

Save money by improving monitoring Save money by improving monitoring

Spara pengar genom att förbättra övervakningen

Vi analyserar utskriftsvanor för att hitta en kostnadseffektiv lösning

Prevent data breaches Prevent data breaches

Förhindra dataintrång

Vi granskar tjänsten för att identifiera sårbarheter i säkerheten

Reduce your carbon footprint Reduce your carbon footprint

Minska ditt koldioxidavtryck

Genom att optimera tekniken minskar du avfallet, energi- och pappersförbrukning

Utskriftshantering i mästarklass

Canon’s Managed Print Services streamlined a colleges print across different sites
Vi minskade den totala ägandekostnaden med 37 %, vilket ger oss möjlighet att återinvestera i undervisning och inlärning.

Gary Horne

Studierektor, Finance and Operation, Colchester Institute

Utmaningen

En av de största yrkeshögskolorna i Storbritannien, Colchester Institute, ville sänka kostnaderna genom att effektivisera sin maskinpark på 10 olika platser. Dess ohanterade utskriftstjänst var inte bara föråldrad och ineffektiv – den gav inte heller institutet tillräckligt med insyn för att kunna ta kontroll över sina utskriftsvanor.

Canon’s Managed Print Services streamlined a colleges print across different sites
Canon now handles the colleges device, fleet and consumables management

Lösningen

Vi bytte ut 450 enheter mot 100 av Canons multifunktionsenheter och använde uniFLOW-programvara för att möjliga utskrift från mobila enheter och säker utskrift. Canon sköter nu hantering av enheter, skrivarpark och förbrukningsartiklar och använder övervakning i realtid för att säkerställa att infrastrukturen förblir helt optimerad.

Fördelarna

Vår lösning gjorde det möjligt för institutet att spara 100 000 pund de första 18 månaderna – både genom att minska de totala ägandekostnaderna och genom utskriftsanalys för att minska pappersförbrukningen med 25 %. Lösningen gjorde det inte bara möjligt för institutet att återinvestera i kärntjänster, utan hjälpte även till att förbättra studenternas upplevelse genom att tillhandahålla snabbare och enklare utskrift.

Canon reduced the colleges ownership costs and used print analytics to cut paper usage

Upptäck hur våra MPS-lösningar kan effektivisera verksamheten


PRATA MED VÅRT TEAM

Så här fungerar MPSTa utskriftstjänsten och utskriftsprocessen på företaget till nästa nivå med MPS

Canon manage your print infrastructure and monitor its ongoing performance
Utkontraktera stressen och riskerna som är relaterade till utskriftshantering
Vi hanterar utskriftsinfrastrukturen och övervakar dess prestanda för att säkerställa att den alltid fungerar så bra som möjligt.
Förstår dina utskriftsbehov
Utöver att förstå verksamheten genom att genomföra en ingående utvärdering som identifierar nuvarande och framtida behov, hjälper vi dig att utforska nya sätt att arbeta bättre.
Canon understand your printing needs
Canon develop a tailor-made solution
Utveckla en skräddarsydd MPS lösning
Genom att utnyttja vår kunskap och expertis kunde vi utveckla en komplett servicelösning, som är skräddarsydd för din verksamhet och som är avsedd att förbättra både teknik och arbetsflödesprocesser.
Hantera förändring på ett effektivt sätt
Efter att ha arbetat fram det bästa sättet att förbättra utskriftstjänsten, är vi rustade för att på ett smidigt sätt implementera och integrera lösningen.
Canon manage change efficiently
Canon continually review and improve the service we provide
Granska, utvecklas och upprepa
Vi arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att vår lösning levererar förväntade fördelar och avkastning på investeringen genom att kontinuerligt utvärdera och förbättra den service vi erbjuder.
video
Upptäck hur våra MPS-lösningar hjälper dig att arbeta snabbare och smartare.