Spegelreflexkameror

Canon EOS 200D

Liten, smidig och mångsidig – en kamera som är ansluten till ditt liv

Upptäck EOS 200D

Det är enklare än någonsin att ta fantastiska bilder och spela in filmer

Canon Camera

Foton att älska länge

Fotografera med 24,2 megapixlar – detaljrika och färgrika bilder som ser fantastiska ut direkt från kameran. De är perfekta för stora utskrifter, fotoböcker och online, och när du har mycket att säga med dina bilder. Vi har försett EOS 200D med en DIGIC 7-processor så att du kan ta bilder i svagt ljus och Dual Pixel CMOS AF som ger världens snabbaste Live View-fokusering.*

Bilder med kort skärpedjup

Med EOS 200D:s stora APS-C-sensor är det enkelt att fotografera med kort skärpedjup – perfekt för porträtt. Fota knivskarpa ansikten mot en vackert suddig bakgrund. Det är en väl beprövad teknik bland professionella fotografer.

Canon Camera
Canon Camera

Mindre och lättare. Fler foton. På fler platser

EOS 200D är världens lättaste spegelreflexkamera med vinklingsbar skärm¹. Den är utformad för att du lätt ska kunna ta den med dig, så att du kan fota med systemkamera på fler platser. Ta med den på semestern, på festen eller bara på promenaden – vackra bilder finns överallt.

Hur vill du fotografera?

Med EOS 200D får du alltid samma snabba fokusering och lyhörda prestanda. Du kan använda en optisk sökare utan fördröjning som visar världen på ett verklighetstroget sätt – eller komponera med en smartphoneliknande vinklingsbar skärm och världens snabbaste Live View AF.*

Canon Camera

Filma lika enkelt

Det är enkelt att spela in Full HD-filmer med bra kvalitet, med Dual Pixel CMOS AF för kontinuerlig fokusering.
Canon Camera

En lektion i fotokonst

Det guidade användargränssnittet i EOS 200D hjälper dig att välja rätt inställningar för den effekt du vill skapa. Det är som att ha en fotolärare med dig hela tiden.

Bra tillsammans med smarta enheter

Bläddra, redigera och dela foton från EOS 200D på en smartphone eller surfplatta² – och det är enkelt. Via den energieffektiva Bluetooth®-funktionen som alltid är påslagen kommer du åt kameran även om den ligger i väskan.

Canon Camera

Canon har som mål att uppnå netto noll koldioxidutsläpp från sina affärsverksamheter före 2050

Vi tänker uppnå det genom att leverera en genomsnittlig förbättring på 3 % per år i indexet för förbättringar av koldioxidutsläpp per produkt. Det skulle innebära en minskning på ungefär 50 % från 2008 till 2030. Detta är i linje med den minskningsnivå som anges i Parisavtalet.

Vi fortsätter att genomföra målgranskningar ur ett långsiktigt perspektiv som ett sätt att kontrollera vårt bidrag till ett samhälle med lägre koldioxidutsläpp.

Photographer looking down view finder

Canons app Photo Companion

Vår Photo Companion-app är den perfekta partnern för alla som vill skapa en visuell story. Med den får du tillgång till skräddarsytt innehåll och expertkunskaper när du behöver det som mest – så att dina stories blir fulla av liv.

Canon Camera

Välkommen till EOS-familjen

Vårt system av kameror, tillbehör och över 80 objektiv kan tillgodose dina behov i takt med att din kreativitet utvecklas.

Specifikationer

 • 24,2 megapixlar

  Upplösning

 • 5 b/s

  Bildserier

 • Högsta ISO 25600

  Kan utökas till ISO 51200

 • EOS-filmer

  Full HD med 60p

 • Optisk sökare

  Autofokus med 9 punkter

 • DIGIC 7

  Bildprocessor

 • Live View

  Med Dual Pixel CMOS AF

 • Trådlös länk

  Bluetooth®, NFC och Wi-Fi

Medföljer leveransen

 • Digitalkamera EOS 200D-hus

 • Ögonmussla EF

 • Skyddslock R-F-3

 • Bred rem EW-400D

 • Batteriladdare LP-E17 (med batteriskydd)

 • Batteri LP-E17E

 • Nätkabel

Rekommenderade objektiv

Kompatibla tillbehör

Canon EOS 200D
Betyg och recensioner

Relaterade produkter

Relaterade appar