EOS 200D
Blank-Rect Image

Canon EOS 200D

Liten, smidig och mångsidig – en kamera som är ansluten till ditt liv

Se ny modell

Discover the EOS 200D

Upptäck EOS 200D

Det är enklare än någonsin att ta fantastiska bilder och spela in filmer

Titta på en film

Självklar design

EOS 200D är enkel att komma igång med, med intuitiva kontroller och en touchskärm som känns precis som en smartphone. Fotografera med en ljus optisk sökare som visar världen på ett verklighetstroget sätt, eller med en vinklingsbar skärm som dessutom gör det lättare att ta bilder ur ovanliga vinklar.

Se fullständiga tekniska data för Canon EOS 200D

EOS 200D
EOS 200D

Foton att älska länge

Fotografera med 24,2 megapixlar – detaljrika och färgrika bilder som ser fantastiska ut direkt från kameran. De är perfekta för stora utskrifter, fotoböcker och online, och när du har mycket att säga med dina bilder. Vi har försett EOS 200D med en DIGIC 7-processor så att du kan ta bilder i svagt ljus och Dual Pixel CMOS AF som ger världens snabbaste Live View-fokusering.*

Photos you’ll love for years to come
Tagen med EOS 200D
  • f/7.1
  • 1/200
  • 100

Bilder med kort skärpedjup

Med EOS 200D:s stora APS-C-sensor är det enkelt att fotografera med kort skärpedjup – perfekt för porträtt. Fota knivskarpa ansikten mot en vackert suddig bakgrund. Det är en väl beprövad teknik bland professionella fotografer.

Shoot shallow focus
Tagen med EOS 200D
  • f/2.0
  • 1/800
  • 100

Mindre och lättare. Fler foton. På fler platser

EOS 200D är världens lättaste spegelreflexkamera med vinklingsbar skärm¹. Den är utformad för att du lätt ska kunna ta den med dig, så att du kan fota med systemkamera på fler platser. Ta med den på semestern, på festen eller bara på promenaden – vackra bilder finns överallt.

More portable. More photos. In more places

Hur vill du fotografera?

Med EOS 200D får du alltid samma snabba fokusering och lyhörda prestanda. Du kan använda en optisk sökare utan fördröjning som visar världen på ett verklighetstroget sätt – eller komponera med en smartphoneliknande vinklingsbar skärm och världens snabbaste Live View AF.*

How will you shoot?
Movies made easy too

Filma lika enkelt

Det är enkelt att spela in Full HD-filmer med bra kvalitet, med Dual Pixel CMOS AF för kontinuerlig fokusering.

Titta på en film

En lektion i fotokonst

Det guidade användargränssnittet i EOS 200D hjälper dig att välja rätt inställningar för den effekt du vill skapa. Det är som att ha en fotolärare med dig hela tiden.

A lesson in great photography

Bra tillsammans med smarta enheter

Bläddra, redigera och dela foton från EOS 200D på en smartphone eller surfplatta² – och det är enkelt. Via den energieffektiva Bluetooth®-funktionen som alltid är påslagen kommer du åt kameran även om den ligger i väskan.

In partnership with your smart devices

Canons app Photo Companion

Vår Photo Companion-app är den perfekta partnern för alla som vill skapa en visuell story. Med den får du tillgång till skräddarsytt innehåll och expertkunskaper när du behöver det som mest – så att dina stories blir fulla av liv.

Upptäck mer

Canon Photo Companion app
Welcome to the EOS family


Välkommen till EOS-familjen

Vårt system av kameror, tillbehör och över 80 objektiv kan tillgodose dina behov i takt med att din kreativitet utvecklas.

Ta reda på mer

Tekniska data

24.2 megapixel

24,2 megapixlar

Upplösning

5fps

5 b/s

Bildserier

Max ISO 25,600

Högsta ISO 25600

Kan utökas till ISO 51200

EOS Movies

EOS-filmer

Full HD med 60p

Optical viewfinder

Optisk sökare

Autofokus med 9 punkter

DIGIC 7

DIGIC 7

Bildprocessor

Live View

Live View

Med Dual Pixel CMOS AF

Wireless link

Trådlös länk

Bluetooth®, NFC och Wi-Fi

Visa den fullständiga specifikationen

Key Feature
What’s in the box

Medföljer leveransen

Digitalkamera EOS 200D-hus

Ögonmussla EF

Skyddslock R-F-3

Bred rem EW-400D

Batteriladdare LP-E17 (med batteriskydd)

Batteri LP-E17E

Nätkabel

Rekommenderade objektiv

Kompatibla tillbehör

Relaterade produkter

*250D (svart/silver) är världens lättaste spegelreflexkamera med APS-C-sensor och vinklingsbar LCD-skärm. Inklusive batteri och minneskort enligt CIPA:s riktlinjer. Från och med 9 april 2019 (undersökt av Canon).

Relaterade appar

* Bland digitala kameror med utbytbara objektiv och sensorer i APS-C-storlek och AF-avkänning av fasförskjutning i bildplanet. Från 14 februari 2017 enligt Canons undersökningar.

Mätt med CIPA-kompatibla riktlinjer och interna mätmetoder med monterat objektiv EF-S18-55mm f/4-5.6 IS STM, inställt på 55 mm med 1-punkts AF med vald mittpunkt, One-Shot AF, direktvisningsläge och bild tagen via avtryckaren. Manuella lägen används, EV12 (ISO 100 vid rumstemperatur).

¹ Lättaste spegelreflexkameran med APS-C-sensor och vinklingsbar skärm. Avser svart modell: cirka 453 g, mätt med CIPA-teststandard. Från den 28 juni 2017, baserat på forskning av Canon, Inc.

² Med operativsystemen iOS 8.4 eller Android 5.0 eller senare. Canon Camera Connect-appen finns i Apples App Store och i Google Play Store.

Anslutning som alltid är påslagen mellan smart enhet och kamera via Bluetooth® kräver en första konfiguration med Canon Camera Connect-appen. Bluetooth®-anslutningens stabilitet beror på modellen på den smarta enheten och andra omgivningsförhållanden. Bluetooth®-märket och logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth® SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Canon Inc. sker under licens. Övriga varumärken och märkesnamn tillhör respektive ägare. Kräver Bluetooth® version 4 eller senare samt iOS 8.4, Android 5.0 eller senare.

Canon EOS 200D
Betyg och recensioner

Awards