L-series EOS R & EF Lenses

Canon RF-objektiv

Utforska vad som händer härnäst

Byggt från grunden

EOS R-systemet och RF-fattningen tar arvet efter det befintliga EOS-systemet till nya höjder. Canons tekniker har utvecklat EOS R-systemet i linje med tekniska framsteg och feedback från slutanvändare och de har tagit hänsyn till enklare hantering och möjlighet att utöka objektivportföljen i framtiden.

Kvalitet genom design

RF-objektivfattningen möjliggör en radikal ny optisk design, vilket gör att stora linselement kan placeras så nära sensorn som möjligt, så att ljuset träffar sensorn direkt. Det minskar optiska aberrationer och ökar kvaliteten på bilden.

Canon The RF mount

Utvecklat för flexibilitet

Fattningens korta registreringsavstånd och breda fattningsdiameter på 54 mm har gett Canons optiska tekniker en ny nivå av frihet för att skapa en ny generation av optik. Det ger en perfekt balans mellan att minska systemets storlek, bilder av hög kvalitet och höga prestanda.

Canon eos r back folts

Nytt för 2020Canon presenterar stolt utvecklingen av ett nytt objektiv och förlängare för EOS R-systemet, bland annat L-seriens enastående RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM, EXTENDER RF 1.4x och EXTENDER RF 2x som ger fantastisk räckvidd och flexibilitet. Utöver detta bekräftar Canon även planen att lansera ytterligare fem RF-objektiv under 2020.

Registrera ditt intresse för EOS R-systemet

Var först med att få de senaste uppdateringarna om EOS R-systemet, erbjudanden från Canon, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.

Registrera dig nu

Du kanske även är intresserad av ...