Hero Image
Blank-Rect Image

PowerShot SX70 HS

Fånga de speciella ögonblicken med PowerShot SX70 HS, bäst i Canons bridgeutbud med systemkamerautseende och den senaste tekniken.

Köp nu

Bridgekamera med utseende och känsla som hos en systemkamera

Förstklassig allt-i-ett-kamera med 65x zoom som kombinerar systemkamerautseende och -stil med mångsidiga, förbättrade banbrytande funktioner. Utöka fotograferingsmöjligheterna med stöd för bilder i RAW, 4K-film, Bluetooth® och Wi-Fi samt Live View-fjärrfotografering.

Se fullständiga specifikationer

Specification Intro

En fantastisk kamera för ...

Systemkamerautseende med fast objektiv

Allt-i-ett-kamera med systemkamerautseende och som är lika flexibel och lätt som en kamera med fast objektiv. Fånga allt från detaljer på avstånd till makrobilder utan att byta objektiv.

Specification Intro
girl-sitting-on-bench-with-view-behind-her

Fokusera på avståndet

Från vidvinkel till extrem närbild – fånga detaljer som är osynliga för blotta ögat utan att behöva byta objektiv, oavsett om du står på flera meters eller kilometers avstånd.

Titta på en video

4K- och RAW-format

Efterbehandla stillbilder i RAW eller få skarpa JPEG-bilder direkt från kameran. Spela in fantastiska filmer i 4K UHD, med mikrofonuttag av hög kvalitet.

dad and son jumping into the ocean

Snabb, exakt autofokus

Den tillförlitliga autofokusen hos PowerShot SX70 HS gör det enkelt att avskilja bakgrunden från förgrunden. Alternativ för kontinuerlig autofokus som fångar flyktiga ögonblick med stor detaljrikedom.

Minnen för livet bevarade med perfekta detaljer

En kompakt allt-i-ett som ger dig optimal bildkomposition, oavsett hur flyktigt ögonblicket är.

Utökad anslutning

Säkerhetskopiera bilder omedelbart med funktionen automatisk bildöverföring*. Med Live View-fjärrfotografering kan du fotografera, se kamerans vy och komma åt inställningar via en mobil.

Specification Intro

Canon har som mål att uppnå netto noll koldioxidutsläpp från sina affärsverksamheter före 2050

Vi tänker uppnå det genom att leverera en genomsnittlig förbättring på 3 % per år i indexet för förbättringar av koldioxidutsläpp per produkt. Det skulle innebära en minskning på ungefär 50 % från 2008 till 2030. Detta är i linje med den minskningsnivå som anges i Parisavtalet.

Vi fortsätter att genomföra målgranskningar ur ett långsiktigt perspektiv som ett sätt att kontrollera vårt bidrag till ett samhälle med lägre koldioxidutsläpp.

Upptäck mer

Tekniska data

Icon 01

65x optisk zoom

Icon 02

20,3 megapixels

Icon 03

DIGIC 8

Icon 04

4K-film

Icon 01

10 b/s

Icon 02

7,5 cm vinklingsbar LCD-skärm

Se fullständig specifikation

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Medföljer leveransen

Digitalkamera PowerShot SX70 HS

Linsskydd

Kamerarem NS-DC11

Laddningsbart litiumjonbatteri LP-E12

Batteriladdare LC-E12E

Nätkabel

Manualkit

Kompatibla tillbehör

Relaterade produkter

Canon PowerShot SX70 HS
Betyg och recensioner

* Utrustad med energieffektiv Bluetooth®-teknik. Bluetooth®-märket och logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Canon Inc. sker under licens. Övriga varumärken och märkesnamn tillhör respektive ägare.