Canon Zoemini S
Blank-Rect Image

Canon Zoemini S

Få en utskrift omedelbart för att skapa minnen omedelbart. Ta den perfekta selfien med en inbyggd spegel och ringljus, anslut till Canon Mini Print-appen och ta den ultimata gruppbilden med den fjärrstyrda avtryckaren – allt med Canon Zoemini S.

Köp nu

Canon Zoemini S

Upptäck Canon Zoemini S

Skapa minnessaker av dina minnen med den inbyggda kameran med selfie-spegel, ringljuset och den fjärrstyrda avtryckaren hos Canon Zoemini S

Titta på en video

Häftiga reflektioner: spegel och ringljus för selfies värda att dela

Ta dina bästa bilder med den här kameraskrivaren i fickformat med 8 megapixlar. Den här kameran är utmärkt för fotofantaster då den har ett ringljus för bergsäkra selfies, en fjärrstyrd avtryckare från din smartphone via Canon Mini Print-appen och utskrifter med självhäftande baksida.

Visa den fullständiga specifikationen

Canon Zoemini S Specification Intro

Perfekt kombination

Fotografera och skriv ut från samma enhet med den här smarta 2-i-1-lösningen. Tack vare kameran med 8 megapixel, Micro SD-kortplatsen* och Zink™-tekniken har Canon Zoemini S allt du behöver för att fotografera var du än är.

Picture-perfect combo

Smidig lösning

Den här lätta kameran finns i färgerna mattsvart, pärlvit och roséguld och är den perfekta följeslagaren då den enkelt får plats i fickan eller väskan.

Sleek solution
Shareable selfies

Delbara selfies

En frontmonterad spegel och ringljus ser till att dina selfies blir spektakulära, medan Canon Mini Print-appens fjärrstyrda avtryckare gör det lekande lätt att ta gruppbilder.

Smarta bilder

Använd Bluetooth** och Canon Mini Print-appen för att skriva ut bilder från din smartphone, med massor av häftiga filter och kollagealternativ. Du kan även använda appen för att programmera kameran med anpassningsbara ljud och självutlösare för den perfekta posen.

Smart snaps

Skriv ut och klistra fast

Med plats för 10 ark hållbart Zink™-utskriftspapper med självhäftande baksida är det enkelt att fotografera, skriva ut och dekorera dina tillhörigheter med dina favoritbilder.

Åtta kreativa idéer för utskrifter

Print, peel and stick
Canon Mini Print app

Canon Mini Print-appen

Anslut din Canon Zoemini-skrivare till din mobiltelefon eller surfplatta via Canon Mini Print-appen som du hämtar kostnadsfritt från App Store och Google Play***. Använd dina egna foton eller hämta direkt från Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox eller iCloud. Du kan sedan lägga till filter, AR, förvrängningar, teckningar eller text för en helt personligt anpassad bild.

Hämta från App Store
Hämta från Google Play

Canon ZINK™-fotopapper

ZINK-papperet har mikrokristallsbeläggning som reagerar när den värms upp och skapar en kladdfri, hållbar och vattentålig bild utan bläck.

Köp 20 ark

Köp 50 ark

Canon ZINK™ Photo Paper

Viktiga tekniska data

zink

ZinkTM

Utskriftsteknik

Smartphone-ready

Funktioner för smartphone

iOS och Android

Chic and lightweight

Elegant och lätt

188 gram, modell i mattsvart, pärlvit eller roséguld

Resolution

314 x 600 dpi

Upplösning

Available in 4 colours

Bluetooth®

Bluetooth®-anslutning

5 Megapixels

8 megapixels

Kamera

Remote shutter

Fjärrstyrd avtryckare

Med Canon Mini Print-appen

Micro SD

Micro SD*

Stöd för minneskort

Se fullständig specifikation

Key Specifications
What’s in the box

Medföljer leveransen

Allt du behöver för att börja fotografera, anpassa och skriva ut:

Canons direktkameraskrivare Canon Zoemini S (finns i mattsvart, pärlvit och roséguld)

USB-kabel

Säkerhetsblad

EWS-blad (garanti)

Snabbstartsguide (kort)

Canon Zink™-fotopapper (10 ark) + 1 SMARTSHEET

Handledsrem

Kompatibla tillbehör

#FreeYourStory

Våga. Var uttrycksfull. Var originell. Visa oss livet genom ditt objektiv. Oavsett om du fotograferar, skriver ut eller filmar vill vi se ditt unika perspektiv på världen, skapat av dig.

Läs mer

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Canon Zoemini S
Betyg och recensioner

Relaterade produkter

*Foton tagna med Canon Zoemini S kan sparas på ett Micro SD-kort. Bilder kan inte överföras till Canon Zoemini S från kortet.

**Bluetooth®-märket och logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Canon Inc. sker under licens. Övriga varumärken och märkesnamn tillhör respektive ägare.

***Friskrivning: Kräver att den mobila enheten är ansluten till Canon Zoemini via Bluetooth® och Canon Mini Print-appen som är tillgänglig kostnadsfritt på App Store och Google Play. Kompatibel med mobila enheter med iOS 9.0 eller senare och Android-enheter med Android 4.4 eller senare.