CANON EOS R-SYSTEM

HITTA DITT FLOW

Flow är ett mentalt tillstånd där du är fullständigt närvarande och helt uppslukad av en uppgift – och det är en viktig bidragande faktor till kreativitet.  Därför har vi utformat R-systemet för att du ska hitta ditt flow.

Fortsätt nedåt på sidan och upplev flow.

KREATIVT FLOW

Ju snabbare du vill skapa, desto mer flow behöver du. Eftersom flow ökar kreativiteten – och dina kreativa resultat.

VARFÖR FLOW?

Flow är en av de viktigaste komponenterna för kreativitet, och ett sätt att uppnå flow är mindfulness. Grundaren av Mindfulness Appen berättar mer om varför flow är viktigt för din kreativa process.

  • KÄNSLAN AV FLOW

    När du går in i ett tillstånd av flow blir andningen djupare och pulsen långsammare. Dessutom aktiveras de ansiktsmuskler som får oss att le.

  • MEDFÖDD FÖRMÅGA

    Vissa har en naturlig fallenhet för flow – särskilt de som i personlighetstester får höga poäng för samvetsgrannhet och öppenhet för nya erfarenheter.

  • NYA IDÉER

    Mindfulness öppnar sinnet för nya idéer, förbättrar uppmärksamheten och gör dig bättre rustad att hantera negativa tankar. På så sätt skapas bättre förutsättningar för flow och kreativitet.

MINDFULNESS, FLOW, FILM OCH FOTOGRAFI

Möt kreatörerna

Hur gör innehållsskapare som Astrid Maria Rasmussen och Viggo Lundberg för att hitta sitt flow? Fortsätt nedåt på sidan, så får du veta.
Canon Camera

Jag finner mitt flow när jag är i naturen. Där kan jag förlora mig fullständigt i ögonblicket

Viggo Lundberg, fotograf

Canon Camera
Canon Camera

När jag kommer in ett riktigt flow når jag en ny nivå i mitt fotograferande: jag blir både mer kreativ och har samtidigt mycket roligare.

Astrid Maria Rasmussen, fotograf

Canon Camera

TESTA FLOW

Vill du uppleva lite flow? Börja med att fokusera på din andning och din kropp. Det krävs bara 10 minuter per dag. Tillsammans med Mindfulness Appen har vi skapat fyra videor som hjälper dig att skapa en ny vana.

FLOW MED SKOGEN

Bilder av solljus och utomhusmiljöer kan i vissa fall öka mängden serotonin, som tycks bidra till välbefinnande – och därmed flow.

FLOW MED VATTEN

Lägg märke till hur rinnande vatten kan skölja bort negativa tankar och hjälpa till att sänka andningsfrevensen.

FLOW MED NATUREN

Att röra sig i naturen har kopplats till en rad fördelar, till exempel förbättrad uppmärksamhet och även ökad empati och samarbetsförmåga. Se hur det påverkar ditt sinne.

FLOW MED UTSIKT

Att exponeras för naturen kan återställa uttömda uppmärksamhetsdepåer, och göra oss mer öppna för kreativitet och problemlösning.

CANON EOS R-SYSTEM

Designad för flow

När du köper en kamera från kampanjen får du också tillgång till flow. Den kommer med mindfulness och en design som är så intuitiv att den aldrig kommer att bryta ditt flow.

Canon Camera