Se Norden från en annan vinkel

Denna sommar är det många områden i Norden som skulle behöva fler lokala turister – platser som du kanske aldrig tidigare övervägt att besöka. Genom att porträttera dessa på ett nytt sätt hoppas vi kunna medverka till fler besökare.

Läs mer om kampanjen här eller följ oss på Instagram och upptäck Nordens många gömda skatter den här sommaren.

TAKE ME TO @CANONNORDIC

RF-objektivens höjdpunkter

Programmerbar objektivring

Kan ställas in för att kontrollera bländare, ISO eller vad som passar din fotograferingsstil.

Överlägsen bildkvalitet

Banbrytande skärpa från dess bredaste bländare till bildens alla hörn.

Väderbeständig

Robust konstruktion som gör objektivet damm- och väderbeständigt.

RF-objektivfattning

Linselementen placeras så nära sensorn som möjligt.

Supersnabb

Höghastighetskommunikation mellan kameran och objektiv ger supersnabb autofokus.

Skapad av hantverkare

Monteras av hantverkare med minst tio års erfarenhet.

specs

Sommar i Stevns

Om man betraktar Stevns från ett nytt perspektiv avslöjas många fantastiska lokala butiker och övernattningsställen som skulle må bra av lite extra uppmärksamhet i sommar. Till exempel hotellet The Norrmans, bra restauranger som Mad og Ro, lokalt hantverk - och naturligtvis pittoreska omgivningar.

Sommarsemester i Hvaler?

I Hvaler i Norge finns mycket vacker natur, fantastiska övernattningsplatser och härliga matställen för en skön paus. Unika restauranger som Hvaler Fisk och områden som Papper Havn är bra platser att besöka, och den fantastiska arkitekturen vid vattnet är typisk för området. Här hittar du något unikt - och det ser bra genom kameran.

Lär dig mer om RF-objektiv i L-serien

Varje fotograf fick ett specifikt RF-objektiv för att skildra en dold pärla i sitt eget land. Se deras resa och hör mer om varje objektiv.

Ladda ner foton gratis för att främja turismen i ditt område

Det finns områden i Norden som behöver turister för att överleva. Tillsammans med skickliga, lokala fotografer har vi skapat en samling vackra foton och filmer för att hjälpa de lokala platserna. Samlingen är gratis att använda i ett år - allt du behöver göra är att använda dem för att marknadsföra områden som behöver det.

Följ med bakom objektivet med @sophiabergholm. Canons RF 15-35mm F2.8L IS USM har fantastiska möjligheter - få de bästa tipsen och hör om funktionerna från @sophiabergholm som testade objektivet på sitt besök i Västervik i Sverige.

Följ med bakom objektivet med @julia_kivela. Se vad Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM har att erbjuda och hör om de bästa tipsen och funktionerna från @julia_kivela när hon besöker Mathildedal i Finland med objektivet.