Marketing & PR

Marketing & PR

Tar ett fantastiskt varumärke till nya höjder

Sök bland våra lediga jobb

Vad vi gör

Kan du hjälpa oss att utveckla vårt varumärke? Vårt team utvecklar och levererar planer som inspirerar kunder och media. Här finns enastående möjligheter att stärka vårt varumärke på nya och spännande sätt. Allt från planering och skapande av innehåll som är användbart, övertygande och meningsfullt över flera kanaler, till den strategiska utvecklingen och spridningen av digitala strategier.

We're proud of what we do

Vi är stolta över det vi skapar

Och vi vill berätta om det för hela världen

Titta på en video

Möt vårt team

Ta del av de enastående berättelserna bakom våra härliga medarbetare.

Marketing Manager - Tracey

Marketing Manager – Tracey

”Jag är omgiven av passionerade människor. Jag vill att folk ska inspireras av de kampanjer och kommunikationsprodukter som jag skapar.”

Titta på en video

Business Planning - Evelyn

Business Planning – Evelyn

”Jag gillar samarbetet och kontakterna mellan de nationella organisationerna och vårt europeiska högkvarter. Jag fungerar nu som stöd för de europeiska länderna i deras planering, budgetarbete och marknadsanalys.”

Titta på en video

Jobba med oss

Vi söker analytiska tänkare som älskar att skapa inspirerande budskap och lansera smarta kampanjer. Som en i teamet inom Marketing och PR stärker du Canons varumärke genom att aktivera försäljningen av våra tjänster och lösningar samt hantera vårt varumärkes anseende – och vi återgäldar dig genom att hjälpa dig i din karriär.

Search our Marketing & PR jobs

Sök våra jobb inom Marketing & PR

Come and see – var passar du in


Se våra roller