banner_DrupaHeader_2000x750

drupa_image_overview.jpg

Välkommen till Canon på DRUPA 2016

Det är mer intressant än någonsin att vara i printbranschen. Come and see – en rad innovativa tillämpningar skapas och färdigställs med Canons senaste helhetslösningar i vår monter på DRUPA 2016 – som äger rum den 31 maj – 10 juni 2010 på Düsseldorf Messe i Tyskland.

Kom och se Canon i Hall 8a på DRUPA 2016 (Messe Düsseldorf, 31 maj – 10 juni 2016).

Se möjligheterna med Canon på DRUPA:

• Se lösningar för produktionsutskrift i världsklass, från högpresterande digitala färgpressar och programvara för arbetsflöden och olika media, till digital efterbehandling och bredformatsutskrifter.

• Hör hur vi hjälper företag som ditt att effektivisera produktionen, förbättra effektiviteten och få ut mer av sina investeringar.

• Se produktionen av en mängd olika digitala format live, inklusive individualiserat kampanjmaterial för flera kanaler, förstklassiga fotoböcker, snabba tryck av mindre upplagor böcker och tidningar, förpackningar för marknadsföring, grafik och dekorativa utskrifter för säljtillfället.

• Upptäck innovativa affärsmodeller, utforska nya program och hitta nya intäktsflöden.

Upptäck hur Canon hjälper kunder att frigöra kraften hos print

Läs mer om vårt omfattande produktsortiment som gör att du kan skapa många olika typer av inspirerande applikationer som vi tar med oss till DRUPA.

I vår monter finns också:

ProJet 5500X 3D-skrivare

ImageStream 2400 produktionsskrivare

ColorStream 3900 Z produktionsskrivare

subscribe section image

Missa inte de senaste nyheterna från printbranschen!

Anmäl dig för att få vår digitala och/eller tryckta utgåva av Think Digital nu så ger vi dig kommande nyheter, information och kundreferenser.

Registrera dig