Canon AS-120

AS-120

Den här skrivbordsräknaren med 12 siffror har en bågdesign som passar alla kontor. Andra funktioner inkluderar dubbla strömfunktioner, vinklad display och ett snyggt mörkgrått hölje.

Fördelar

  • Skrivbordsräknare med 12 siffror
  • Professionellt bågformat skal
  • Det övre och undre höljet är tillverkat av återvunnet material från Canon
  • Påläggsberäkning (MU), omvänd beräkning (RV), summaberäkning (GT)
  • Två strömkällor (solcell och batteri)
  • Stor vinklad display

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon AS-120

Stor vinklad LCD-display


Tack vare bågdesignen har den här räknaren med 12 siffror en stor, vinklad LCD-display, så att du enkelt kan läsa siffrorna även vid ett hastigt ögonkast, i många olika ljusförhållanden. Med den användarvänliga layouten, det tydliga tangentbordet och stora färgkodade tangenter, kan du enkelt och felfritt mata in siffror.

Elegant och professionell


Den här kompakta och lätta mörkgrå skrivaren ser både snygg och professionell ut. Den är utformad för att passa perfekt på skrivbordet eller i hyllan.

Hållbar design


Den här modellen är ergonomiskt utformad och har dessutom en minskad miljöpåverkan, en viktig faktor för alla organisationer och personer idag. Vissa av plastkomponenterna är tillverkade av återvunnet material från en Canon-produkt.

Energieffektiv


Räknaren drivs av solceller och batteri och sviker dig aldrig, även om det är dåligt ljus där du är. När du inte använder räknaren slås den av automatiskt efter cirka 7 minuter. På så sätt sparar du energi.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon AS-120, dess funktioner och vad den kan göra.

AS-120 Betyg och recensioner