Canon AS-1200

AS-1200

Den här skrivbordsräknaren med 12 siffror har en smart bågdesign och många användbara tangentfunktioner. Andra funktioner inkluderar dubbla strömfunktioner, vinklad display och ett snyggt mörkgrått hölje.

Fördelar

  • Skrivbordsräknare med 12 siffror och bågformad design
  • Det övre och undre höljet är tillverkat av återvunnet material från Canon
  • Funktioner för justering uppåt (MU), bakåt (RV), slutsumma (GT)
  • Decimalväljare och avrundning
  • Två strömkällor (solcell och batteri)
  • Stor vinklad display

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon AS-1200

Stor vinklad LCD-display


Tack vare bågdesignen har den här räknaren med 12 siffror en stor, vinklad LCD-display, så att du enkelt kan läsa siffrorna även vid ett hastigt ögonkast, i många olika ljusförhållanden. Med den användarvänliga layouten, det tydliga tangentbordet och stora färgkodade tangenter, kan du enkelt och felfritt mata in siffror.

Hållbar design


Den här modellen är ergonomiskt utformad och har dessutom en minskad miljöpåverkan, en viktig faktor för alla organisationer och personer idag. Vissa av plastkomponenterna är tillverkade av återvunnet material från en Canon-produkt.

Energieffektiv


Räknaren drivs av solceller och batteri och sviker dig aldrig, även om det är dåligt ljus där du är. När du inte använder räknaren slås den av automatiskt efter cirka 7 minuter. På så sätt sparar du energi.

Användbara funktioner


Förenkla beräkningarna och spara tid med den här praktiska omkopplaren för decimalval och avrundning. Andra funktioner inkluderar beräkningar för justering uppåt (MU), bakåt (RV), slutsumma (GT).

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon AS-1200, dess funktioner och vad den kan göra.

AS-1200 Betyg och recensioner