Canon LS-120TSG

LS-120TSG

Den här kompakta skrivbordsräknaren med 12 siffror har en stor LCD-display och bekväma funktioner för affärs- och skatteberäkning. Den är delvis tillverkad av återvunnet material från Canons produkter, för maximal resurseffektivitet.

Fördelar

  • Skrivbordsräknare med 12 siffror
  • Delvis tillverkad av återvunnet material från Canons produkter
  • Stor LCD-skärm
  • Funktioner för affärs- och skatteberäkning
  • Snabbinmatning med flera knappar samtidigt
  • Två strömkällor: solcell och batteri
  • Automatisk avstängning

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon LS-120TSG

Hållbar design


LS-120TSG är en skrivbordsräknare med 12 siffror som delvis är tillverkad av återvunnet material från Canons produkter, för att stödja hållbar konsumtion av ändliga naturresurser.

Stor, tydlig LCD-display


Den här kompakta räknaren har en stor, uppåtvinklad LCD-display, så att siffrorna är lätta att läsa av med ett enda ögonkast. Knappsatsen är rymlig, med stora slitstarka plastknappar som gör den enkel och exakt att använda. Den har funktioner för flera samtidiga knapptryckningar, vilket gör att det går snabbare att skriva siffror eftersom knapparna inte blockerar varandra. Den kompakta LS-120TSG är tillförlitlig, effektiv och har ett snyggt hölje i grått och guld. Den är perfekt för vardaglig användning, på kontoret och hemma.

Spara tid med funktioner för affärs- och skatteberäkning


Förenkla komplexa beräkningar och spara tid. Räkna ut vinstmarginaler automatiskt och utan komplicerade formler med hjälp av de separata knapparna för inköpspris, försäljningspris och marginal. Beräkna priser med eller utan moms med de två bekväma knapparna för momsberäkning. Några andra funktioner är knappen för kommandotecken, för att kontrollera räknarens status direkt - samt knappar för skift, procent och teckenbyte.

Energibesparande effektivitet


LS-120TSG är praktisk med två strömkällor. Solenergi ger maximal energibesparing medan batteriet garanterar att räknaren aldrig sviker dig även i dåligt ljus. När du inte använder räknaren slås den av automatiskt. På så sätt sparar du ännu mer energi. Den har också ett batteri som kan bytas ut så att den håller länge, till skillnad från vissa andra räknare som måste slängas när batteriet är slut.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LS-120TSG, dess funktioner och vad den kan göra.

LS-120TSG Betyg och recensioner