Canon TS-1200TCG

TS-1200TCG

Den här stora skrivbordsräknaren med 12 siffror har en stor vinklingsbar LCD-display, där siffrorna är enkla att läsa av i alla ljusförhållanden. Bekväma funktioner för skatteberäkning och valutaomvandling gör den extra mångsidig.

Fördelar

  • Räknare med 12 siffror
  • Stor vinklingsbar LCD-display
  • Snabbinmatning med flera knappar samtidigt
  • Funktioner för skatteberäkning och valutaomvandling
  • Övre och undre hölje som delvis är tillverkat av återvunnet material från Canons produkter
  • Två strömkällor: solcell och batteri
  • Automatisk avstängning

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon TS-1200TCG

Hållbar design


TS-1200TCG är en skrivbordsräknare med 12 siffror som delvis är tillverkad av återvunnet material från Canons produkter, för att stödja hållbar konsumtion av ändliga naturresurser.

Stor och lättläst LCD-display


Siffrorna är lättlästa även efter långvarig användning, tack vare den extra stora LCD-displayen med justerbar vinkling. Den har en ergonomisk utformning med stort och rymligt tangentbord och stora slitstarka knappar. Dessutom har den funktioner för flera samtidiga knapptryckningar, vilket gör att det går snabbare att skriva siffror eftersom knapparna inte blockerar varandra.

Förenkla komplexa beräkningar


Förenkla komplexa beräkningar och spara tid. Beräkna priser med eller utan skatt med de två bekväma knapparna för skatteberäkning. Enkel valutaomvandling. Omvandla din egen valuta till någon annan - eller tvärtom - snabbt och enkelt.

Flexibla funktioner


Du kan kontrollera räknarens status direkt, med knappen för kommandotecken. Några andra funktioner är väljarknappar för decimalval och avrundning, samt knappar för teckenbyte, skift och procent.

Energieffektiv


Räknaren drivs av både solceller och batteri och sviker dig aldrig, även om det är dåligt ljus där du är. När du inte använder räknaren slås den av automatiskt. På så sätt sparar du energi. Den har också ett batteri som kan bytas ut så att den håller länge, till skillnad från vissa andra räknare som måste slängas när batteriet är slut.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon TS-1200TCG, dess funktioner och vad den kan göra.

TS-1200TCG Betyg och recensioner