Canon WS-1210T

WS-1210T

En bordsräknare med 12 siffror som har bekväma funktioner för momsräkning och en justerbar LCD-display. Den har ett bekvämt tangentbord med "datorkänsla", dubbel strömförsörjning och ett snyggt professionellt svart hölje.

Fördelar

  • Momsräkning samt många olika funktioner
  • Justerbar LCD-display
  • Tangentbord med datorkänsla
  • Dubbel strömförsörjning: batteri och solcell
  • Kompakt lättviktare med smart och professionellt utseende

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon WS-1210T

Omfattande funktioner med momsberäkning


WS-1210T är en bordsräknare med 12 siffror som kan hantera många olika funktioner. Tre tangenter hanterar olika momssatser med ett enkelt handgrepp. Skjutomkopplaren gör det enkelt att välja antal decimaler och göra avrundningar. I totalsummans minne ackumuleras summorna automatiskt. Andra bekväma funktioner är tangenter för pålägg, teckenväxling, ångra och alla de andra vanliga funktionerna som du kan förvänta dig av en Canon räknare.

Justerbar LCD-display


En stor och tydlig justerbar LCD-display minimerar bländande ljus och reflexer. Vinkla displayen så att den passar aktuella ljusförhållanden. Siffrorna kommer att vara lätta att läsa även efter långvarig användning av räknaren.

Bekvämt tangentbord med "datorkänsla"


Canons rymliga tangentbord med datorkänsla gör inknappningen enkel och effektiv. Designen utgår från tangentbord till datorer och medför stadiga och korrekta inmatningar. Tack vare tangentminnet kan snabba inmatningar göras utan att tangenterna blockeras. De stora färgkodade tangenterna har slitstark ytbehandling för långvarig användning.

Praktisk dubbel strömförsörjning


Med den dubbla strömförsörjningen via batteri och solcell kan räknaren användas var som helst, oavsett ljusförhållanden.

Smart och professionellt utseende


Den här svarta, kompakta och lätta räknaren har en smart och professionell utformning som passar in både på skrivbord och i hyllor.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon WS-1210T, dess funktioner och vad den kan göra.