Canon KS-1220TSG

KS-1220TSG

KS-1220TSG har avancerade funktioner för alla som har kontorsarbete. Den är både snygg och praktisk, med tydlig layout och många funktioner för affärsberäkningar.

Fördelar

  • Skrivbordsräknare med 12 siffror
  • Extra stor, justerbar display
  • Ergonomiskt utformade tangenter
  • Behändig storlek
  • Funktioner för summa och minne
  • Funktioner för affärs- och skatteberäkning

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon KS-1220TSG

Förstklassig design


KS-1220TSG har ett läckert övre hölje i snygg metallicspray. Akryldisplayen är detaljrik och ett utmärkt prov på innovativ Canon-design.
Dessutom är KS-1220TSG mycket tunn och har en stor justerbar display som gör den extra tilltalande jämfört med andra maskiner i sin klass.

Praktiska funktioner


Tack vare en stor 12-siffrig LCD display och intuitiva funktioner är KS-1220TSG enkel att använda på kontoret varje dag. Räknaren har en "business"-tangent för kostnads-, försäljnings- och marginalfunktioner, särskilda "moms"-tangenter för att lägga till och dra av moms, minnesfunktion för summa och ergonomisk utformning för tre samtidiga tangenttryckningar för snabb och korrekt inmatning, vilket sammantaget ger en räknare som är idealisk för kontoret.

Hållbar design


KS-1220TSG tillverkas av återvunnet Canon-material, vilket stödjer hållbarhetsidén och bevarandet av värdefulla naturresurser.

Energieffektiv


Räknaren drivs av solceller och batteri och sviker dig aldrig, även om det är dåligt ljus där du är. När du inte använder räknaren slås den av automatiskt. På så sätt sparar du energi. Den har också ett batteri som kan bytas ut så att den håller länge, till skillnad från vissa andra räknare som måste slängas när batteriet är slut.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon KS-1220TSG, dess funktioner och vad den kan göra.

KS-1220TSG Betyg och recensioner