Canon LS-10TEG

LS-10TEG

Canons miniräknare med 10 siffror, med funktioner för skatteberäkning och eurokonvertering, är delvis tillverkad av återvunnet material från Canons produkter.

Fördelar

  • Delvis tillverkad av återvunnet material från Canons produkter
  • Två strömkällor: solceller och utbytbara batterier
  • Funktioner för skatteberäkning och valutaomvandling
  • Stor LCD-skärm
  • Skyddande fodral med 360 ° rotation
  • Automatisk avstängning som sparar energi

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon LS-10TEG

Hållbar design


LS-10TEG är en snygg miniräknare som är delvis tillverkad av återvunnet material från Canons produkter, för att stödja hållbar konsumtion av ändliga naturresurser.

Energieffektivitet och ökad produktlivslängd


De dubbla strömkällorna gör räknaren energieffektiv. Kalkylatorn har utbytbara batterier vilket förlänger dess livslängd, i motsats till andra räknare som måste kasseras när batteriet är slut. Du kan även köra den på solenergi för att minimera energiförbrukningen. När du inte har använt eller rört räknaren på 7 minuter slås den automatiskt av. På så sätt sparar du ännu mer energi.

Praktiska funktioner för beräkning av skatt och eurokonvertering


De bekväma funktionerna för skatteberäkning och valutaomvandling gör denna handräknare perfekt för kontoret, för hemmabruk och när du reser. Beräkna skatten med en enkel tangenttryckning och omvandla valutor snabbt och problemfritt. Denna räknare med 10-siffror innehåller även alla de standardfunktioner som du förväntar dig att en Canon-räknare har.

Stor LCD-skärm


Trots sitt kompakta format har LS-10TEG en stor LCD-skärm som gör det enkelt att se tecknen även vid ett hastigt ögonkast. Den är även försedd med ett rymligt tangentbord och stora, bekväma tangenter som underlättar inmatning av siffror.

Smart design med praktiskt hölje


Denna smarta, slimmade och lätta räknare är den ideala ledsagaren på kontoret, hemma eller när du befinner dig på resa. Lägg ned den i portföljen, väskan eller fickan. Det hårda höljet, som kan roteras 360 grader, skyddar skärmen och tangentbordet.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LS-10TEG, dess funktioner och vad den kan göra.

LS-10TEG Betyg och recensioner