Canon MP121-MG

MP121-MG

Den här tolvsiffriga räknaren med tvåfärgsutskrift är tillverkad av återvunnet material och har flera proffsiga egenskaper. Den hjälper dig att spara tid med funktioner för skatteberäkning och valutaomvandling.

Fördelar

  • Delvis tillverkad av återvunnet material från Canons produkter
  • Tvåfärgsutskrift, 2,3 rader per sekund
  • Stor LCD-display och rymlig knappsats
  • Funktioner för affärer, skatteberäkning och valutaomvandling
  • Klocka och kalenderfunktion
  • Nätdriven

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon MP121-MG

Hållbar design


Kontorsräknaren MP121-MG är delvis tillverkad av återvunnet material från Canons produkter, för att stödja hållbar konsumtion av ändliga naturresurser.

Praktisk utskrift i två färger


Den tvåfärgade utskriften ser till att positiva siffror visas tydligt i svart medan negativa siffror visas i rött. Utskriftshastigheten är så hög som 2,3 rader per sekund.

Stor LCD-display, rymlig knappsats


En stor, uppåtvinklad LCD-display och extra stora tecken gör att du kan läsa siffrorna bara du kastar ett öga på räknaren. Med det rymliga och stabila tangentbordet med stora slitstarka färgkodade knappar blir inmatningarna av siffror enkla och praktiskt taget felfria.

Professionell affärsräknare


Förenkla komplexa beräkningar och spara tid. Räkna ut vinstmarginaler automatiskt och utan komplicerade formler med hjälp av de separata knapparna för inköpspris, försäljningspris och marginal. Beräkna priser med eller utan moms med de två bekväma knapparna för momsberäkning. Du kan även snabbt och lätt omvandla din egen valuta till någon annan valuta eller tvärtom med hjälp av de särskilda knapparna för valutaomvandling.

Komplett uppsättning funktioner


Håll koll på allting med den praktiska klocka och kalenderfunktionen för både visning och utskrift. Separata omkopplare för decimaler, avrundning, slutsumma och antal poster underlättar vid användningen. Andra fördelar är knappar för att inte addera, procent tillägg/rabatt och skiftläge.

Nätdriven


Räknaren MP121-MG ansluts till ett vanligt eluttag. Räknaren är tillverkad av återvunnet material och möter de flesta stränga kvalitetskrav, för hållbar och stabil användning.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon MP121-MG, dess funktioner och vad den kan göra.

MP121-MG Betyg och recensioner