Canon P1-DTSC

P1-DTSC

Med den här tolvsiffriga miniräknaren kan du skriva ut resultat var du än befinner dig och den har fullständiga funktioner för skatteberäkning, affärsberäkning och valutaomvandling. Den är praktisk och tjusig med ett silverfärgat metallhölje.

Fördelar

  • Tolvsiffrig miniräknare med utskriftsfunktion
  • Spara tid med funktioner för skatteberäkning, affärsberäkning och valutaomvandling
  • Tydlig LCD-display och praktisk knappsats
  • Intern och extern förvaring av pappersrullen
  • Drivs med batteri och nätström (adapter finns som tillval)
  • Batteriindikator

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon P1-DTSC

Produktiv och nätt


Det här är den perfekta lösningen för alla som behöver en tillförlitlig räknare på resan. Den kompletta, tolvsiffriga räknaren ligger perfekt i handen och har en utskriftshastighet på hela 2,0 rader per sekund.

Funktioner för skatteberäkning, affärsberäkning och valutaomvandling


Förenkla komplexa beräkningar och spara tid. Beräkna priser med eller utan skatt med de två praktiska knapparna för skatteberäkning. Räkna ut vinstmarginaler automatiskt och utan komplicerade formler med hjälp av knapparna för inköpspris, försäljningspris och marginal. Du kan även snabbt och lätt omvandla din egen valuta till någon annan valuta eller tvärtom med hjälp av de särskilda knapparna för valutaomvandling.

Allsidig och flexibel


Du kan kontrollera räknarens status direkt med knappen för kommandotecken. Andra praktiska funktioner är beräkning av konstanter och tusentalsavdelare samt knappar för teckenändring, decimaler, avrundning och procent.

Tydlig LCD-display och praktisk knappsats


P1-DTSC är en miniräknare med förvånansvärt stor, uppåtvinklad LCD-display där du snabbt och lätt kan läsa av resultatet. Den tydliga knappsatsen med stora, slitstarka, färgkodade knappar inbjuder till snabb och problemfri inmatning.

Intern och extern förvaring av pappersrullen


Den här stiliga miniräknaren kan du bära med dig överallt och den är utrustad med intern och extern förvaringslösning för pappersrullen. Den utmärkta lösningen för affärsresan.

Strömförsörjning med batteri eller via eluttaget


P1-DTSC är batteridriven och har en automatisk avstängningsfunktion som sparar batteri. Tack vare batteriindikatorn kan du räkna med tillförlitlig och avbrottsfri användning. Räknaren kan dessutom anslutas direkt till eluttaget via AD-11-adaptern som finns som tillval.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon P1-DTSC, dess funktioner och vad den kan göra.

P1-DTSC Betyg och recensioner