Canon P23-DTSC

P23-DTSC

Det här är en tolvsiffrig räknare med utskrift i två färger som bidrar till ökad produktivitet. Räknaren är utrustad med funktioner för skatteberäkning, affärsberäkning och valutaomvandling och har ett snyggt silverfärgat metallhölje.

Fördelar

  • Bärbar räknare med tolv siffror och utskrift i två färger
  • Spara tid med funktioner för skatteberäkning, affärsberäkning, valutaomvandling
  • Klocka och kalenderfunktion
  • Stor LCD-display och rymlig knappsats
  • Drivs med batteri och nätström (adapter finns som tillval)
  • Batteriindikator

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon P23-DTSC

Kraftfull och portabel räknare


Med hjälp av den här tolvsiffriga räknaren med utskrift i två färger kan du göra noggranna beräkningar var du än befinner dig. Den har en utskriftshastighet på 2,3 rader per sekund och tack vare att du kan skriva ut i två färger kan du välja att markera positiva tal i mörklila och negativa tal i rött.

Funktioner för skatteberäkning, affärsberäkning och valutaomvandlingFörenkla komplexa beräkningar och spara tid. Beräkna priser med eller utan skatt med de två praktiska knapparna för skatteberäkning. Räkna ut vinstmarginaler automatiskt och utan komplicerade formler med hjälp av knapparna för inköpspris, försäljningspris och marginal. Du kan även snabbt och lätt omvandla din egen valuta till någon annan valuta eller tvärtom med hjälp av de särskilda knapparna för valutaomvandling.

Allsidig och flexibelDu kan kontrollera räknarens status direkt med knappen för kommandotecken. Andra fördelar är exempelvis en praktisk klocka och kalender samt knappar för beräkning av konstanter och teckenbyte. Separata omkopplare för decimaler, avrundning och antal poster underlättar vid användningen.

Stor LCD-display och knappsatsTrots att den är bärbar har P23-DTSC en förvånansvärt stor, uppåtvinklad LCD-display där du snabbt och lätt kan läsa av resultatet. Den rymliga knappsatsen med stora, slitstarka, färgkodade knappar inbjuder till snabb och problemfri inmatning.

Snygg silvermetallfärgad finishDen här miniräknaren har en elagant silvermetall finish Den är både praktisk och tjusig och lämpar sig utmärkt för användning både på och utanför kontoret eller på resan.

Strömförsörjning med batteri eller via eluttagetP23-DTSC är batteridriven och har en automatisk avstängningsfunktion som sparar batteri. Tack vare batteriindikatorn kan du räkna med tillförlitlig och avbrottsfri användning. Räknaren kan dessutom anslutas direkt till eluttaget via AD-11-adaptern som finns som tillval.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon P23-DTSC, dess funktioner och vad den kan göra.

P23-DTSC Betyg och recensioner