Räknare med utskrift

Dessa räknare är utrustade med en snabb och tålig utskriftsenhet som ger tydliga utskrifter i en eller två färger. De ergonomiska tangentborden och stora skärmarna gör dem bekväma att använda och perfekta för frekvent användning i stressiga kontorsmiljöer. Den snabba utskriftshastigheten ökar produktiviteten.

MP1211-LTSC

MP1211-LTSC

Den här räknaren har tolvsiffrig visning och funktioner för skatteberäkning, affärsberäkning och valutaomvandling. Den är utrustad med färgband för utskrift i två färger, en stor tvåfärgsdisplay och ett snyggt silverfärgat metallhölje.

P1-DTSC

P1-DTSC

Med den här tolvsiffriga miniräknaren kan du skriva ut resultat var du än befinner dig och den har fullständiga funktioner för skatteberäkning, affärsberäkning och valutaomvandling. Den är praktisk och tjusig med ett silverfärgat metallhölje.

P23-DTSC

P23-DTSC

Det här är en tolvsiffrig räknare med utskrift i två färger som bidrar till ökad produktivitet. Räknaren är utrustad med funktioner för skatteberäkning, affärsberäkning och valutaomvandling och har ett snyggt silverfärgat metallhölje.

MP1411-LTSC

MP1411-LTSC

Den här snabba, fjortonsiffriga miniräknaren med färgbandsutskrift i två färger har heltäckande funktioner för skatteberäkning, affärsberäkning och valutaomvandling. Den är utrustad med en stor tvåfärgsdisplay och snyggt, silverfärgat metallhölje.

MP121-MG

MP121-MG

Den här tolvsiffriga räknaren med tvåfärgsutskrift är tillverkad av återvunnet material och har flera proffsiga egenskaper. Den hjälper dig att spara tid med funktioner för skatteberäkning och valutaomvandling.