Canon F-502G

F-502G

Den här enkla funktionsräknaren med enradsskärm och 10 + 2 siffror har 140 funktioner. Den är delvis tillverkad av återvunnet material från Canons produkter, vilket gör den perfekt för personer som är intresserade av hållbar konsumtion.

Fördelar

  • Funktionsräknare med enradsskärm och 10+2 siffror
  • Delvis tillverkad av återvunnet material från Canons produkter
  • 140 funktioner totalt
  • 15 parentesnivåer
  • 1 oberoende minne
  • Hårt fodral
  • Automatisk avstängningsfunktion

Detaljerade egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon F-502G

Hållbar design


Funktionsräknaren F-502G, som har 10 + 2 siffror och enradsskärm, är delvis tillverkad av återvunnet material från Canons produkter. Detta maximerar resurseffektivitet och minimerar slöseri. Ett mer hållbart val som speciellt kommer att uppskattas av unga människor i behov av sin första funktionsräknare.

140 heltäckande funktioner


Denna omfattande miniräknaren innehåller alla nödvändiga funktioner för högstadiestudenter. Den innehåller ett praktiskt oberoende minne. Totalt 140 funktioner* inkluderar 15 parantesnivåer, trigonometri och statistiska beräkningar, koordinatomvandling, vinkelenheter och faktoriseringar, kombinations- och premutationsberäkningar. Vad som än behövs i klassrummet så är den här kompletta miniräknaren redo att ge rätt svar.

Ergonomisk design, tydlig LCD-skärm


Den tunna, ergonomiska designen gör miniräknaren lätt att hålla i handflatan. Den är robust och pålitlig, och levereras med ett praktiskt hårt skyddsfodral. Den stora och tydliga LCD-skärmen är lätt att läsa av. Extra enkelt att mata in information och välja funktioner tack vare de stora slitstarka plastknapparna. Allt designat för att ge enkel problemfri användning.

Energieffektiv


Den automatiska avstängningsfunktionen stänger av miniräknaren automatiskt efter 7 minuter, om den inte är i användning, för att minimera energislöseri. Minnesskydd upprätthåller pågående arbete medan strömmen är avstängd.

* mer information finns i specifikationerna

Produktspecifikation

Ta reda på mer om Canon F-502G, dess funktioner och vad den kan göra.