Canon F-789SGA

F-789SGA

Förenkla komplicerade ekvationer med funktionsräknaren F-789SGA, som är delvis tillverkad av återvunnet Canon-material och full av avancerade funktioner.

Fördelar

  • Avancerade funktioner
  • 605 avancerade funktioner
  • Förenklar komplicerade ekvationer
  • Två strömkällor: solceller och utbytbart batteri
  • Batterilivslängd på fyra år (i miljöer med 300 lux och en timmes användning per dag)
  • Med fodral

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon F-789SGA

Energibesparande effektivitet


F-789SGA är försedd med en praktiskt tvåfaldig strömkälla. Solenergi ger maximal energibesparing medan batteriet garanterar att räknaren aldrig sviker dig även i dåligt ljus. När du inte har rört eller använt räknaren på sju minuter slås den automatiskt av. På så sätt sparar du ännu mer energi. Den har också ett batteri som kan bytas ut så att den håller länge, normalt fyra år, till skillnad från andra räknare som måste kasseras när batteriet är slut.

Avancerad funktionsräknare


F-789SGA är den första avancerade funktionsräknaren med "textbook-stil" på displayen. Den har 605 avancerade funktioner, däribland 79 inbyggda konstanter och 172 mönster för enhetsomvandling. Det övre höljet i silverfärgad metall och den tunna utformningen ger ett professionellt intryck. LCD-skärmen är 60 mm gånger 25 mm. Den passar inte bara för studenter, utan även för lärare, ingenjörer och andra yrkesverksamma.

Kraftfulla minnesfunktioner


Ytterligare funktioner är 19 minnen, upp till 4x4-matrisberäkningar och ekvationslösningar - det är bland de bästa specifikationerna på marknaden. De här funktionerna förenklar komplicerade beräkningar.

Hållbar design


Det övre och det undre höljet, batteriskyddet och hårdplasthöljet på räknaren F-789SGA är delvis tillverkade av återvunnet material från Canons produkter. Detta maximerar resurseffektivitet och minimerar slöseri

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon F-789SGA, dess funktioner och vad den kan göra.

F-789SGA Betyg och recensioner