Canon X MARK II

X MARK II

Den här ultratunna solcellsdrivna affärsminiräknaren med 12 siffror erbjuder praktisk funktionalitet i tunn aluminiumdesign. Ett bekvämt affärsverktyg som kombinerar stil med hållbarhet.

Fördelar

  • Snygg, tunn och hållbar design
  • Delvis tillverkad av återvunnet Canon-material
  • Solcellsdriven - innehåller inget batteri
  • Skrivbordsräknare med 12 siffror
  • Praktiska affärsfunktioner (kostnad, försäljning, marginal)
  • Snabbinmatning med flera knappar samtidigt

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon X MARK II

Elegant och hållbar design


Räknaren X MARK II är tunn och läcker. Den har en elegant matt yta i svart eller vitt, med ett elegant undre hölje i aluminium. Det tunna, smidiga höljet är kompakt, slitstarkt och pålitligt. Tangenterna är lasergraverade. Summan är stil, tillförlitlighet och miljömedvetenhet.

Ökad effektivitet med bevarade resurser


Den här smarta skrivbordsminiräknaren med 12 siffror sätter ny standard - för stil, effektivitet och miljövänlighet. Den har en stor och tydlig LCD-display, och vissa delar av miniräknaren är tillverkade av återvunnet Canon-material. . Det innebär maximalt resursutnyttjande och minimalt avfall - vilket gör X MARK II till det bästa valet för ansvarsfulla chefer, proffs och miljömedvetna konsumenter.

100 % solcellsdriven - inget batteri, inget avfall


Miljoner räknare kastas bort varje år och många av dem innehåller batterier som inte kan bytas ut. X MARK II är helt och hållet solcellsdriven och använder bara naturlig, förnybar energi. Den innehåller inget batteri och därför blir inget skadligt avfall.

Praktiska affärsfunktioner


Räkna ut vinstmarginaler automatiskt och utan komplicerade formler med hjälp av de separata knapparna för inköpspris, försäljningspris och marginal. Det är det enklaste sättet att utföra komplexa beräkningar och spara tid. Bland övriga funktioner finns ett minne för summa, liksom tangenter för skiftläge, procentberäkning, teckenändring och kvadratrot. Den har funktioner för flera samtidiga knapptryckningar, vilket gör att det går snabbare att skriva siffror eftersom knapparna inte blockerar varandra.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon X MARK II, dess funktioner och vad den kan göra.

12 - digits

12 - siffror

Manufactured_from_Canon_Recycled_MateriaL

Vissa delar är tillverkade av återvunnet Canon-produktmaterial

X MARK II Betyg och recensioner