no consumer

LEGRIA HF G- videokameror för videoentusiaster

Videokamerorna i LEGRIA HF G-serien har utformats för att tillgodose videoentusiasternas kreativa behov. De här kompakta kamerorna rymmer avancerad optik, HD CMOS PRO-sensor och intelligent optisk bildstabilisering för enastående bildkvalitet och användbarhet. De har gott om manuella kontroller och passar perfekt för kreativa videoentusiaster som vill skapa professionella videofilmer.

LEGRIA HF G series

LEGRIA-HF-G25-Vinkel

LEGRIA HF G25

  • 10x zoom, 30,4 mm vidvinkelobjektiv med 8-bladig bländare
  • 32 GB flashminne och två SDXC-fack
  • Total manuell kontroll
  • 8,8 cm LCD-pekskärm

LEGRIA HF G40 240px Range

LEGRIA HF G40

  • 20x zoom, 26,8 mm vidvinkelobjektiv med 8-bladig cirkelformad bländare
  • Fjärrstyr inställningar och dela med Wi-Fi
  • Helmanuell kontroll
  • 8,8 cm OLED-touchskärm
  • Wide DR- och högdagerprioritetslägen

HD CMOS PRO-sensor

Överlägsen prestanda i svag belysning, enastående resultat

HD CMOS PRO-sensorn ger enastående bildkvalitet även i svag belysning samt ett brett dynamiskt omfång och verklighetstrogen färgåtergivning. Sensorn är utvecklad och tillverkad av Canon för professionella videokameror och pixlarnas ljusinsamlingsområde är betydligt större än hos vanliga CMOS-sensorer, vilket gör den mer ljuskänslig. Sensorn har ett brett dynamiskt omfång som ger detaljrika bilder i såväl stark som svag belysning.

HD CMOS PRO
Optical Intelligent Image Stabilisation

Optisk intelligent bildstabilisering (IS)

Skarpa, detaljrika filmer varje gång

Bildstabilisatorn minskar oskärpan när du filmar utan stativ eller under rörelse. Utökad och dynamisk optisk bildstabilisering motverkar skakningsoskärpa och bidrar till jämna filmer i alla lägen, till och med när du går och filmar samtidigt.

Intelligent IS-systemet läser av inspelningsförhållandena automatiskt och väljer det inställningsläge för optisk bildstabilisator som bäst motverkar rörelser och förhindrar oskärpa. På så sätt kan du koncentrera dig på att filma och slipper oroa dig för skakningsoskärpa.

Helmanuell kontroll

Fullständig kreativ frihet

Utforska din passion för filmen och låt kreativiteten flöda med avancerade funktioner och manuella kontroller.

En manuell objektivring möjliggör intuitiv fokus- och zoomkontroll* samtidigt som exponering, bländare, slutartid och förstärkning kan justeras oberoende av varandra med hjälp av pekskärmen och den anpassningsbara kontrollratten. Allt detta för att du ska kunna ta kontroll över din kreativitet.

Full Manual Control

* Endast LEGRIA HF G40.