Canon LEGRIA HF R606

LEGRIA HF R606

Njut av varje ögonblick i Full HD. Fånga och följ avlägsna detaljer med en enorm 57x Advanced zoom och dela trådlöst med smartphones och surfplattor med hjälp av FlashAir-kort.

Canon LEGRIA HF R606

Fördelar

  • Stadiga, skarpa filmer med optisk intelligent IS
  • Fånga livets stora ögonblick med fantastisk detaljrikedom
  • Gör det ännu roligare med långsam och snabb inspelning
  • Spela in och följ det som händer på avstånd
  • Anslut och dela enkelt med FlashAir-kort

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon LEGRIA HF R606

Skarpa resultat varje gång


Tack vare Canons optiska intelligenta IS behöver du inte oroa dig för skakningsoskärpa. Den anpassas efter motivet och väljer automatiskt det optimala bildstabiliseringsläget åt dig. Till och med när du filmar i farten blir inspelningen stadig tack vare 5-axlad dynamisk IS.

Alla minnen med överlägsna detaljer


Skapa enastående filmer med Canons HD-videoobjektiv. Den har en mångsidig 57x Advanced zoom som fångar minsta lilla detalj även på långt håll. Bildkvaliteten är superb - till och med när du filmar i svagt ljus - tack vare en 3,28 MP Full HD CMOS-sensor och DIGIC DV4-processor. Förhindra att dina minnen raderas av misstag med den praktiska fillåsningsfunktionen.

Kul för hela familjen


Experimentera med långsam och snabb inspelning. Långsam inspelning förkortar inspelningen med 1/2x - perfekt när du vill korrigera din golfsving - medan allt går snabbare med snabb inspelning, upp till 1 200x. Inspelningen sker vid förbestämda intervaller, vilket gör att du kan skapa fascinerande tidsfördröjda sekvenser. Prova att lägga till roliga effekter i dina filmer med pekdekorationsfunktionen eller skapa olika stämningar med filtren för biokänsla.

Dela med FlashAir


HF R606 är kompatibel med FlashAir-kort: SD-kort med inbyggd trådlös LAN-teknik. Med en FlashAir-app på din smartphone eller surfplatta kan du dela, spara och spela upp dina inspelningar - även utan internetanslutning.

Tappa inte tråden


Vad händer om du tappar bort den du filmar på långt håll? Håll bara ned sökknappen så panorerar Framing Assist ut igen för att snabbt hitta dina motiv igen. När du släpper sökknappen zoomar videokameran tillbaka in igen för att fortsätta inspelningen.

Föreviga många första gånger


Föreviga de första stegen och de första orden för upp till tre barn med det avancerade Bebisläget. Registrera varje barns födelsedatum i kameran och deras längd och vikt med färgglada stämplar och animeringar. Alla bilder sparas automatiskt i respektive barns album.

Filmer med utmärkt ljud


Ljudkvaliteten matchar bildkvaliteten i filmer med Motivstyrt ljudval. Välj mellan 5 olika lägen som passar det motiv du filmar.

Ett snyggt val


För den här videokameran finns det valmöjligheter när det gäller färg. Elegant svart eller snyggt vit - valet är ditt.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LEGRIA HF R606, dess funktioner och vad den kan göra.

Full HD
Steady shots in every situation
Steady shooting on the move
Full HD CMOS sensor
57x Advanced Zoom
DIGICDV4
Keep track of your subject at full zoom
AVCHD
MP435MBPS
Slow Fast
baby mode
Perfect audio to match the scene
vivid clear view
Add a cinematic feel to movies
Add fun effects to movies
advanced quick start
 • Canon LEGRIA HF R606
 • Kompakt nätaggregat CA-110
 • Batteri BP-718
 • High-speed HDMI kabel
 • HTC-100/S
 • USB-kabel IFC-300PCU/S

LEGRIA HF R606 Betyg och recensioner