XA10

Innovativa videokameran XA10 AVCHD förpackar Canons professionella teknik i ett kompakt hölje. Exceptionella funktioner och mångsidighet ger enastående video- och ljudprestanda.

Fördelar

  • Canon HD-videoobjektiv (10x zoom, 30,4 mm, f/1,8)
  • Canon HD CMOS Pro-sensor
  • Professionellt ljud
  • AVCHD-video till 64 GB minne eller 2 SDXC-kortplatser
  • Infrarött inspelningsläge
  • Total manuell kontroll
  • 8,8 cm LCD, 0,6 cm EVF
  • Dynamisk OIS, Powered IS, Instant AF
  • Mångsidig och utbyggbar

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon XA10

Canon HD-videoobjektiv


Ett ljusstarkt Canon HD-videoobjektiv med vidvinkel (30,4 mm, F1,8) gör att en kompakt videokamera får professionell bildkvalitet. 10x optisk zoom med variabel hastighet och 8-bladig bländare för en snyggare bokeh (suddig bakgrund).

HD CMOS Pro-sensor av 1/3-typ


En HD CMOS Pro-sensor - ursprungligen utformad och tillverkad av Canon för sina professionella videokameror - spelar in Full HD med upplösningen 1 920 x 1 080. Med en pixelstorlek som är 2,6 gånger större än konventionella CMOS-sensorer har den ett bredare dynamiskt omfång och högre känslighet.

Professionellt ljud


Bland alternativen för professionellt ljud finns 2 XLR-ingångar, en 3,5 mm mikrofoningång och en inbyggd mikrofon med lågt brus. Ljudet spelas in i 2-kanaligt Dolby Digital-format med valfri kombination av ingångar.

64 GB minne plus 2 SDXC-kortplatser


XA10 spelar in Full HD AVCHD-video med upp till 24 Mbit/s till 64 GB inbyggt flashminne. Relay Recording på 2 SDXC-minneskortplatser möjliggör kontinuerlig inspelning. Dubbla kortplatser innebär att samma filminspelning kan lagras samtidigt på två kort.

Infrarött inspelningsläge


XA10 kan hantera infraröd (IR) inspelning i Full HD-upplösning, för inspelning på kvällen eller vid svagt ljus. Grönt eller vitt färgalternativ finns tillgängliga så att du kan anpassa färgen efter dina projekt. Canons unika ytbehandlingar av linsen ger tydliga och skarpa bilder. En IR-lampa har byggts in i videokamerans handtag.

Total manuell kontroll


En manuell objektivring möjliggör intuitiv fokuskontroll. Helmanuell kontroll av exponering, slutartid och förstärkning är möjlig via LCD-pekskärmen. En programmerbar knapp och inställningsknapp gör att du kan ta kontrollen över din kreativitet.

8,8 cm LCD, 0,6 cm EVF


En stor, sidomonterad 8,8 cm (3,5") LCD-pekskärm med en skarp, 920 000 punktupplösning ger utmärkta visningsmöjligheter. En Waveform Monitor och funktioner för fokushjälp gör det enkelt att komponera din inspelning. En 0,61 cm (0,24"), 260 000 punkters elektronisk sökare finns även tillgänglig.

Dynamisk OIS, Powered IS, Instant AF


Canons avancerade system för dynamisk optisk bildstabilisering med läge för Powered IS garanterar skakfri video. Instant AF innebär inspelning med knivskarp fokus.

Mångsidig och utbyggbar


Den ultrakompakta XA10 är ett mångsidigt och utbyggbart kamerasystem som kan anpassas efter varje situation. Handtaget är löstagbart för användning i trånga utrymmen och har en stopp-/startknapp och zoomkontroll. Objektivet har även en filtergänga och ett tillbehörsfäste.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon XA10, dess funktioner och vad den kan göra.

XA10 Betyg och recensioner

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, utbildning, produktinformation och nyhetsuppdateringar i den definitiva bevakningen för såväl professionella Canon-fotografer och -filmare som för avancerade entusiaster i hela världen.