Canon PowerShot SX710 HS

Den perfekta resekamraten

Lägg den här kraftfulla kompakta resekameran med superzoom i fickan, så är du alltid beredd att ta vackra stillbilder och filmer av minnen du vill dela med andra. Ett 30x zoomobjektiv och avancerade funktioner som hjälper dig att fånga värdefulla ögonblick med otrolig detaljrikedom.

0%

  Filmöversikt med Cup of Couple

  Kompakt 30x superzoom, lätt att ta med överallt

  Den här ultrakompakta kameran i fickformat är dessutom så liten att du enkelt kan ta med den överallt, vilket gör den till den perfekta resekamraten. Kom närmare händelserna med fantastiska detaljer tack vare 30x optisk zoom plus 60x ZoomPlus. Med Advanced Zoom Framing Assist kan du enkelt skapa den optimala kompositionen för din bild.

  Skarpa bilder varje gång

  Fånga skarpa, detaljerade foton och filmer, till och med när du har full zoom eller fotograferar utan stativ i svagt ljus – allt tack vare en smart optisk bildstabilisering med fem axlar, som kan anpassas för alla situationer.

  Anslut till och dela bilder med din smartphone eller sociala medier

  Enkelt att dela

  Det är enkelt att dela dina bilder. Du kan snabbt överföra bilder och filmer till smartphones, surfplattor eller Canon Connect Station via Wi-Fi och NFC, eller överföra dem till sociala nätverk direkt från kameran.

  Fjärrstyrd fotografering

  Det är enkelt att själv vara med i gruppbilder eller ta naturfoton tack vare Remote Capture, som ger dig möjlighet att styra kameran från din smartphone eller surfplatta.

  Enkel bildsäkerhetskopiering

  Säkerhetskopiera dina värdefulla nya bilder trådlöst till vilken del av molnet som helst med hjälp av funktionen för bildsynkronisering, och synkronisera till din persondator och smartphone.

  Lyckas med vackra bilder under alla förhållanden

  En sensor på 20,3 megapixel och vår kraftfulla DIGIC 6-processor kombineras i HS System för att ge dig levande, skarpa och klara bilder i alla situationer. Du får möjlighet att bevara den sanna stämningen, till och med i mörka motiv, med precisa färger och lågt brus, utan att man behöver använda blixten.

  Det är enkelt att fånga detaljerade och kreativa resultat i alla situationer

  Dina bilder blir vackra, skarpa och klara, även i svagt ljus, tack vare HS System, som kombinerar en bakbelyst CMOS-sensor på 20,3 megapixel med en kraftfull DIGIC 6-processor för snabb drift och överlägsen bildkvalitet med otrolig detaljrikedom.

  Realistiska filmer med en knapptryckning

  Spela enkelt in jämna HD-filmer av hög kvalitet (60p/30p) med ett tryck på filminspelningsknappen. Du kan skapa otroliga bilder även i svagt ljus – tack vare avancerad brusreducering – samtidigt som den dynamiska bildstabilisatorn med fem axlar säkerställer att bilderna blir stadiga även när du går eller springer med kameran.

  Dynamisk IS

  Spela in skarpa filmer med bra flöde till och med när du rör dig ryckigt eller det skakar, som när du går eller springer, med Advanced Dynamic IS.

  Visa video

  60p film

  Spela in skarp och klar film av motiv som rör sig snabbt. Med filmer i Full HD och 60p kan du njuta av mjukare och detaljrikare övergångar och uppspelning i slow motion på dator.

  Visa video

  Korta filmer/trailrar

  Skapa roliga och koncentrerade filmer med läget för kortfilm, eller använd trailerläget till att skapa effektiva presentationer av dina fotografier och filmer.

  Visa video

  MF-peaking

  Få perfekt manuell skärpa med MF-peaking, som gör det enkelt att finjustera genom att tydligt markera motivet som är i fokus.

  Visa video

  Släpp loss din kreativitet med en mängd automatiska och manuella lägen

  Utveckla ditt kreativa fotograferande med fullständiga manuella kontroller, eller låt kameran göra jobbet åt dig. Ta sex bilder automatiskt och tillämpa filter och effekter på fem av dem med läget Creative Shot, så får du roliga resultat. Alternativt, pröva Hybrid Auto, där klipp på fyra sekunder spelas in före varje bild, och förvandlas till en spännande film som berättar om din dag.

  Kreativ bild

  Fånga samma motiv på en mängd olika konstnärliga sätt med hjälp av Creative Shot, som tillämpar filter och effekter på ytterligare fem bilder av ditt ursprungliga motiv.

  Smart Auto

  Det är enkelt att få fantastiska foton och filmer med Smart Auto, som väljer de perfekta kamerainställningarna åt dig – oavsett motiv.

  Hybrid Auto

  Med Hybrid Auto kan du skapa en filmsammanfattning i HD (720p) av dagens bilder.

  Visa video

  Manuell kontroll

  Ta nästa steg inom kreativt fotograferande med fullständig manuell kontroll över exponeringen.

  Recensioner

  Specifikationer

  30x ultrazoom med ultravidvinkel

  30x ultrazoom med ultravidvinkel

  Zooma upp till 60x med hög kvalitet

  Zooma upp till 60x med hög kvalitet

  Fantastiska bilder i svagt ljus

  Fantastiska bilder i svagt ljus

  20,3 megapixels CMOS

  20,3 megapixels CMOS

  Kraftfull DIGIC-bearbetning

  Kraftfull DIGIC-bearbetning

  Skarpa bilder vid alla tillfällen

  Skarpa bilder vid alla tillfällen

  Dela och säkerhetskopiera bilder trådlöst

  Dela och säkerhetskopiera bilder trådlöst

  Med NFC blir smartphone-delning enklare

  Med NFC blir smartphone-delning enklare

  Jämnare filmer i 1080p

  Jämnare filmer i 1080p

  Spelar in korta klipp med uppspelningseffekter

  Spelar in korta klipp med uppspelningseffekter

  GPS via mobil

  GPS via mobil

  Fjärrstyrd fotografering

  Fjärrstyrd fotografering

  Visa den fullständiga specifikationen

  Något för dig

  Wi-Fi

  Upptäck mer om Canons kompakta Wi-Fi-kameror.

  Registrera din produkt

  Berätta om dig själv och registrera dig för Canons You Connect-nyhetsbrev som är fullproppat med inspiration, nyheter och råd.

  Come and see

  Berättelser

  Come and see

  Tekniker

  Utforska här

  • Canon
  • Canon PowerShot SX710 HS