Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Macro Ring Lite MR-14EX II

Högeffektiv Macrolite-blixt ger närbildsfotografer kreativa belysningslösningar, både ute på fältet och i studion.

Fördelar

  • Ringblixt för mångsidig belysning vid närbildsfotografering
  • Kraftfulla prestanda med ledtal 14 (ISO 100, m)
  • Kontroll av kreativ belysning med hjälp av variabla blixtrör som kan användas oberoende av varandra
  • LED-inställningslampor underlättar kompositionen och fokuseringen
  • Snabb och användarvänlig: styrbar från kamera eller blixt

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Kreativ närbildsfotografering med blixt


Med ringblixt kan små motiv belysas enhetligt – perfekt för naturfotografer som fotograferar blommor och insekter och för dem som arbetar i vetenskapliga specialprogram. E-TTL II-mätning gör det enkelt att få rätt blixtexponering.

Kreativ skuggkontroll


Dubbla blixtrör kan varieras oberoende av varandra, med sex steg, vilket möjliggör olika belysningsstilar. Använd båda rören lika mycket för att få en skuggfri effekt, eller låt det ena röret vara ljusare än det andra för stödbelysning som förstärker strukturer. Macro Ring Lite MR-14EX II:s blixthuvud kan roteras runt objektivet, vilket gör att den primära ljuskällan kan komma från valfri vinkel.

Högeffektiv


Hög uteffekt, med ett ledtal på 14 (ISO 100, m), vilket gör det möjligt att använda liten bländaröppning för maximalt skärpedjup när du arbetar med närbilder. Färgtemperaturinformation skickas tillbaka till kameran under fotograferingen, vilket bidrar till att den automatiska vitbalansen optimeras.

Passar med andra blixtar


Macro Ring Lite MR-14EX II kan användas som optisk, trådlös huvudblixt i multiblixtlösningar och utlöser då Speedlite-blixtar som är ställda i slavläge. Det här är praktiskt när du använder en andra blixt för att exempelvis belysa en bakgrund.

Nyskapande, instinktiv design


Styr Macro Ring Lite MR-14EX II med hjälp av kontrollerna på din EOS-kamera eller via en display. En ljusstark LED-inställningslampa gör det enklare att fokusera och komponera i svagt ljus, och med de egenprogrammerade inställningarna anpassar du funktionerna efter ditt sätt att arbeta.

Tillförlitliga prestanda som du kan räkna med


Den snabba och tysta uppladdningen säkerställer att du är redo att fotografera när tillfälle uppstår. Macro Ring Lite MR-14EX II är redo att utlösas igen bara 5,5 sekunder efter en full urladdning. Ett självrengörande kamerafäste säkerställer en bra anslutning till kameran.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Macro Ring Lite MR-14EX II, dess funktioner och vad den kan göra.