Canon EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II är den perfekta kameran för filmproduktion av en person. Med den uppnår du dina djärvaste visuella ambitioner. Denna intuitiva kamera erbjuder Cinema EOS-bildprestanda på nästa nivå och genuin kreativ frihet.

Fördelar

  • 8,3 MP Super 35 mm Canon CMOS-sensor, Full HD
  • Dual Pixel CMOS AF och ansiktsigenkännande AF*
  • ISO 102,400; låga brusnivåer
  • AVCHD/MP4-inspelning i dubbla format upp till 1 080/60p
  • OLED-skärm; förbättrad elektronisk sökare
  • Inbyggd Wi-Fi och fjärrkontrollsalternativ
  • HDMI-utgång
  • EF-objektivfattning
  • Professionellt ljud
  • CPS-videosupport

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EOS C100 Mark II

Upplev kvaliteten som förverkligar din vision


Canon har utvecklat och tillverkat en 8,3 MP Super 35 mm CMOS-sensor speciellt för filminspelning som ger en enastående Full HD-bild. Med det nya videobehandlingssystemet, som använder samma teknik som toppmodellen EOS C500 Digital Cinema, får du fantastiska högupplösta bilder med högre känslighet (upp till ISO 102 400), låga brusnivåer, mindre mängd artefakter på grund av ”rolling shutter” och kort skärpedjup. Canon Log Gamma ger 12 stegs latitud (800 % dynamiskt omfång) för maximal flexibilitet vid redigering i efterhand, medan alternativet Wide DR medför att du får bilder med ett brett dynamiskt omfång.

Banbrytande autofokus för extra kontroll


EOS C100 Mark II har Canons Dual Pixel CMOS AF som erbjuder otrolig kontroll med minsta möjliga ansträngning. Kontinuerlig AF spårar motiv och fokuserar automatiskt i mitten av skärmen, vilket gör det lättare att fånga actionbilder. Med One-shot AF som förbättrar noggrannheten fokuserar du lika enkelt.
Det finns även ansiktsigenkännande AF som håller fokus på motivets ansikte, vilket gör intervjuer enkla för enskilda filmskapare.

Välj de parametrar som passar din produktion


Spela in utan begränsningar och uppfyll produktionsmålen. Spela in AVCHD- eller MP4-filer till två SD-minneskort upp till 1 080/60P, med kontinuerlig och samtidig inspelning, långsam och snabb inspelning med MP4 för extra kreativ effekt. Du kan även spela in AVCHD-film i HD när du spelar in MP4-filer i SD-upplösning, för maximal flexibilitet i arbetsflödet och snabb hantering.

Lätt att ta med sig, enkel att använda


EOS C100 Mark II kompletterar din mångsidighet som ambitiös filmskapare. Den är lätt, enkel att packa och bära och har ett tåligt kamerahus som är byggt för att stå emot väder och vind. Dessutom är den användarvänlig. En 3,5 tums OLED-skärm med 1,23 miljoner pixels och en stor vinklingsbar elektronisk sökare, ger dig full kontroll över varje inspelning. Ytterligare automatiska funktioner inkluderar Push Auto Iris och automatisk vitbalansering, medan helmanuell kontroll finns tillgänglig för experter. Funktionen för fokushjälp förenklar manuell fokusering.

Enklare delning, större kontroll


Med inbyggd Wi-Fi kan du överföra till FTP, för enkel delning av filer och webbaserad fjärrstyrning. Kontrollinställningarna utökas ytterligare med Canons fjärrkontroll RC-V100, som ger dig frihet att spela in från tidigare otillgängliga platser.

Extern inspelningsmöjlighet


Via HDMI-utgången kan EOS C100 Mark II hantera de mest krävande kvalitetskraven, vilket möjliggör inspelning med hög bithastighet till externa enheter. Inbäddad tidskod kan matas ut tillsammans med video- och ljudfiler.

Extra kreativitet med utbytbara EF-objektiv


Lägg till fler kreativa alternativ med alla utbytbara objektiv som finns att tillgå. EF-fattningen är kompatibel med Canon 4K EF Cinema-objektiv plus över 80 EF-objektiv, inklusive specialalternativ som makro och fisheye. 3 inbyggda ND-filter med manuell kontroll gör inspelningen mer flexibel.

Fånga ljudet som kompletterar filmen


Missa aldrig ett ljud med ljudfunktioner som är utformade för att ge din film en professionell framtoning. Bland alternativen för professionell ljudinspelning finns LPCM eller Dolby AC3. På det övre handtaget finns två XLR-ingångar och en stereomikrofon. Kamerahuset har en inbyggd mikrofon för kontinuerlig inspelning vid användning av minsta möjliga konfiguration.

CPS-support


EOS C100 Mark II är berättigad kostnadsfri support från CPS (Canon Professional Services) med exklusiv åtkomst till en mängd fördelar. Mer information finns på http://cpn.canon-europe.com/content/services.do.

*Ansiktsigenkännande AF tillgängligt med kompatibla Canon-objektiv

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EOS C100 Mark II, dess funktioner och vad den kan göra.

Full HD movies

Full HD-filmer

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Optimises people shots

Bilder på människor optimeras

WiFi Cert Share

Dela filmer trådlöst

AVCHD

28 Mbit/s AVCHD-inspelning

MP435MBPS

35 Mbit/s MP4-inspelning

DIGICDV4

DIGIC-bearbetning

OLED

8,8 cm OLED

Dual SDXC card slots

Två SDXC-kortplatser

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, utbildning, produktinformation och nyhetsuppdateringar i den definitiva bevakningen för såväl professionella Canon-fotografer och -filmare som för avancerade entusiaster i hela världen.