Canon EOS C300 Mark II

Ett paradigmskifte för kreativt filmskapande

Tålig, kraftfull och enkel att använda! EOS C300 Mark II tar fantastiska filmer i 4K/Full HD med hela 15 steg av dynamiskt omfång, externa RAW-utdata och Canon Log2 för att förverkliga din kreativa vision.

Vill du bli kontaktad av en Canon-representant?

Fyll i formuläret nedan så kontaktas ni av en representant från Canon.

Fyll i formuläret
0%

  Premiär för EOS C300 Mark II

  Fånga och visa nya nivåer av bildkvalitet

  capture and see

  Ta fantastiska bilder med hög upplösning

  Canon har en förbättrad 8,85 MP Super 35 mm CMOS-sensor som är speciellt framtagen för filminspelning. Du får suveräna, högupplösta filmer med hög känslighet, låg brusnivå och extrem detaljrikedom.

  Full control

  capture and see

  Mycket mångsidig XF-AVC-codec

  Med den mycket mångsidiga XF-AVC H.264-kodeken får du ett stort antal kreativa fotograferingsalternativ med hög kvalitet. Spela in imponerande filmer i 4K med upp till 410 Mbit per sekund/10 bitar för enkel integrering i befintliga 4K-arbetsflöden. Du väljer enkelt den kombination av upplösning och kodektyp som passar din produktion bäst.

  Avancerad bildbearbetning i Full HD

  HD-bearbetning med översampling är en avancerad debayeringalgoritm för bildbearbetning som effektivt utnyttjar extrakraften vid 4K-filmning i Full HD. Kameran registrerar en 4K-bild, RGB-kanalerna delas upp i tre olika 4K-signaler med 8 megapixels och RGB-signalerna i 4K multiplexas sedan och skalas ned internt till en Full HD-signal (1 920 x 1 080). Den upplevda upplösningen blir bättre och du får en mycket renare Full HD-bild.

  bayer

  Bilder med stort dynamiskt omfång med Canon Log 3*, Log 2, Log och Wide DR Gamma

  hdr tab hdr tab

  Canon Log Gamma-kurvor

  Canon log
  eos c300

  Canon Log

  Den ursprungliga Canon Log-inställningen är installerad i alla kameror i Cinema EOS-sortimentet. Den uppnår ett dynamiskt omfång på upp till 12 steg och ger utmärkta resultat med relativt enkel gradering.

  Canon Log 2

  Canon Log 2 ökar det dynamiska omfånget upp till 15 steg. Den här kurvan är kompatibel med väletablerade Cineon-arbetsflöden för maximal flexibilitet i graderingen och är särskilt användbar för att behålla detaljerna i skuggor.

  hdr on
  c500 30-300mm cine zoom & codex camera

  *Canon Log 3*

  Canon Log 3 ger ett utökat dynamiskt omfång på upp till 14 steg och har samma relativt enkla gradering som den ursprungliga Canon Log, samtidigt som den bibehåller mer högdagerdetaljer.

  *En uppdatering av den inbyggda programvaran kan krävas.

  Förbättrade processorprestanda med Dual DIGIC DV5

  Tack vare Canons Dual DIGIC DV5-processorer har EOS C300 Mark II avsevärt mycket större bearbetningskapacitet jämfört med dess föregångare, vilket gör det möjligt att filma i 4K med hög bithastighet, samtidigt som den har stöd för Canon Log2 Gamma och många andra centrala kamerafunktioner.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Fånga rörliga motiv med större precision

  En avsevärt förbättrad läsningshastighet för sensorn ger ännu lägre distorsion som orsakas av den rullande slutaren - så att till och med motiv i rörelse bibehåller rätt form bättre.

  Uppgradera din vy

  Sökaren EVF-V70 som tillval ger enastående bildkvalitet med ett brett färgomfång, från dess 1 920 x 1 080-pixels OLED-skärm, vilket gör detta till ett utmärkt val för viktiga 4k-projekt. Ett förstoringsläge är användbart vid fokusering och zebramönster underlättar mätexponeringen.

  Med fyra programmerbara knappar och en intuitiv menyjoystick kan du enkelt styra enheten och fokusera på motivet framför dig.

  eos c700 evf

  Förverkliga lätt dina kreativa visioner

  EOS C300 Mark II

  Spela in imponerande 4k-bilder internt

  Du kan samtidigt spela in imponerande 4k/UHD-bilder med upp till 410 Mbit/s/10-bitar på dubbla interna CFast 2.0™-minneskort med VPG130-standarden, vilket garanterar en bibehållen skrivhastighet på minst 130 Mbit/s.* 2k-proxyfiler kan lagras på SD-kort och 4k RAW-filmer kan sparas på externa enheter för ett effektivt arbetsflöde. Utnyttja extrakraften i 4k-inspelning i Full HD, med högre kvalitet och avsevärt mycket renare resultat, tack vare HD-bearbetning med översampling.

  * En uppdatering av den inbyggda programvaran kan krävas. Mer …

  • Canon är en auktoriserad licenstagare av CFast 2.0™-varumärket, som kan vara registrerat i olika jurisdiktioner.

  Automatiska funktioner: ta kameran och börja fotografera!

  EOS C300 Mark II:s innovativa automatiska funktioner låter dig koncentrera dig på det som händer. Funktionerna omfattar Dual Pixel CMOS AF med 80 % vertikal och 80 % horisontell sensortäckning, ansiktsigenkännande AF (med kompatibla objektiv) och automatisk vitbalansering så att du inte missar ögonblicket. Förbättrad autofokusering ger möjligheten att välja AF-hastighet (med kompatibla objektiv) och spårningsfunktioner för autofokusmotiv, vilket gör fokuseringen naturligare.

  Fotografera pålitligt i alla ljusförhållanden

  Filma var som helst och få material med lågt brus i alla typer av svåra fotograferingsförhållanden, tack vare ett stort ISO-omfång på upp till ISO 102400 som ger ökad känslighet och överlägsna resultat i svagt ljus. Inbyggda ND-filter gör det möjligt att välja ytterligare 10 steg för exponeringskontrollen (i expansionsläge) i starkt ljus eller när en stor bländare krävs.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Ljud av hög kvalitet som överträffar CD-ljud

  EOS C300 Mark II har stöd för LPCM 24-bitars/48 kHz ljud, vilket ger bättre ljudkvalitet än CD. Den har en fyrkanalig ingång, inklusive ett mikrofonuttag, intern monomikrofon och två XLR-ingångar, vilket betyder att flera ljudkällor kan väljas och blandas så att det registrerade ljudet blir verklighetstroget.

  Enormt utbud av utbytbara objektiv, EF och PL-fästen

  Utöka dina kreativa alternativ genom att ta bilder med mer än 90 av Canons aktuella EF- och EF Cinema-objektiv. Tack vare stödet för servozoom blir fotograferingen ännu mer mångsidig. Kamerans EF objektivfattning kan bytas till EF-fästet med Cinema Lock eller till PL-fästet och tillbaka igen genom ett godkänt Canon service center.

  EOS C300 Mark II

  Smidig integrering med professionella arbetsflöden

  Nytt XF-AVC-format för enkel integrering

  Det nyutvecklade filformatet XF-AVC 4K kan lätt integreras i befintliga arbetsflöden, medan samtidig inspelning av 2K eller Full HD-proxyfiler på SD-kortet i samma format ökar effektiviteten i produktionen ytterligare.

  Brett utbud av färgåtergivningar

  EOS C300 Mark II har en mängd olika färgåtergivningar för att tillgodose ditt arbetsflöde och slutgiltiga medium, inklusive BT.2020, Canon Cinema Gamut och DCI-P3.

  Videogalleriet

  EOS C300 Mark II

  Bakom kulisserna

  Att fotografera Münchens City Surfers

  Bli inspirerad

  Specifikationer

  4K

  2K

  Full HD1080

  Dual DIGIC DV5

  Dual Pixel CMOS AF

  XF AFC

  XF AVC 422

  Wide DR Gamma

  CFast 2.0

  Översampling

  Teknik för ansiktsigenkänning

  • Canon är en auktoriserad licenstagare av CFast 2.0™-varumärket, som kan vara registrerat i olika jurisdiktioner.
  Medföljer leveransen
  CinemaEOSProducts

  Vill du veta mer

  Utveckla ditt arbete med bild och video, se hur du kan använda din Canon-produkt fullt ut.

  Boka ett möte med en produktexpert

  Rekommenderat för dig