Canon EOS C500 PL

EOS C500 PL

Den kraftfulla och kompakta EOS C500 PL har 4K-filminspelning, RAW-datautgång och Canon Log Gamma för högkvalitativ film med brett dynamiskt omfång. PL-fattningen kan användas med standardobjektiv i branschen.

Fördelar

  • 8,85 MP Super 35mm CMOS-sensor
  • 4K RAW
  • PL-objektivfattning enligt branschstandard
  • Kompakt, modulär, lätt
  • 50 Mbit/s MPEG-2 MXF till CF-kort
  • Hög känslighet, lågt brus
  • Canon Log Gamma
  • 24.00p för filmproduktion
  • Fjärrkontroll för Wi-Fi
  • Arbetsflödesintegration

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon EOS C500 PL

8,85 MP Super 35mm CMOS-sensor


Canon har utformat och tillverkat en 8,85 MP Super 35 mm CMOS-sensor speciellt för filminspelning. Du får suveräna, högupplösta filmer med hög känslighet, låg brusnivå, minskad mängd artefakter på grund av "rolling shutter" och kort skärpedjup.

4K 10 bitars RAW


C500 har 4K 10-bitars RAW, 2K RGB (4:4:4, 10/12 bitar) eller Full HD RGB-datautgång till en kompatibel extern enhet från tredje part med en bildhastighet på upp till 60P. Det går att ansluta ytterligare två SDI-utgångar till en extern bildskärm. Spela in Full HD MXF-filer till två CF-kort samtidigt.

PL-objektivfattning enligt branschstandard


Branschstandarden PL-fattning är kompatibel med en mängd utbytbara objektiv som redan används professionellt för film-, TV- och filmproduktion, precis som Canons egna 4K Cinema-objektiv. 3 elektroniska, inbyggda ND-filter gör inspelningen mer flexibel.

Kompakt, modulär, lätt


Kameran är mycket kompakt. I grundutförande väger kameran endast 1 930 g (utan objektiv). Den löstagbara och vinklingsbara LCD-displayen är lättmanövrerad och det robusta, stänksäkra huset med komponenter i magnesiumlegering gör kameran ännu tåligare.

50 Mbit/s MPEG-2 MXF till CF-kort


Spela in Broadcast-klara MPEG-2 MXF-filer på 50 Mbit/s (4:2:2) på två CF-minneskort - med inspelningsalternativ för kontinuerlig och samtidig inspelning. Utgångar enligt branschstandard, bland annat HD-SDI, tidskod, Genlock- och synkroniseringskontakter för filmning med flera kameror.

Hög känslighet, lågt brus


Förbättrad känslighet: filmklipp med lågt brus kan spelas in med upp till ISO 20000, vilket innebär att du kan använda kameran i nästan alla förhållanden.

Canon Log


När du filmar med Canon Log får du neutral bildkvalitet med brett dynamiskt omfång - 12 stegs latitud med ett grundvärde på ISO 850 - för maximal frihet vid redigering i efterhand.

24.00p för filmproduktion


PAL-, NTSC- och 24.00p-lägen ingår som standard. Stöd för bildhastigheter på upp till 120p vid både 4K- och 2K-upplösning ger snabb (slow motion) filminspelning i hög upplösning.

Fjärrkontroll för Wi-Fi


Använd tillbehöret Wi-Fi-adapter (WFT-E6) för att börja och sluta spela in, förhandsgranska bilder och kontrollera kamerainställningar som ISO, vitbalans och ND-filter via dator, surfplatta eller smartphone med ett enkelt webbläsarbaserat gränssnitt.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EOS C500 PL, dess funktioner och vad den kan göra.

EOS C500 PL Betyg och recensioner

Inspiration, utbildning, produktinformation och nyhetsuppdateringar i den definitiva bevakningen för såväl professionella Canon-fotografer och -filmare som för avancerade entusiaster i hela världen.

Gå till Canon Professional Network

CPN.jpeg

Viktig uppdatering