Canon i-SENSYS FAX-L170

i-SENSYS FAX-L170

Den här kompakta Super G3-faxen är enkel att använda och underhålla. Med suverän energieffektivitet och en rad professionella faxfunktioner är den en perfekt lösning för små och medelstora företag.

Fördelar

  • Kompakt och snygg Super G3-fax
  • Faxminne på 512 sidor* för sändning och mottagning
  • 30 snabbval och 100 kortnummer
  • Automatisk dokumentmatare för 30 ark
  • Lättanvänd, intuitiv LCD-skärm
  • Allt-i-ett-kassett
  • Energieffektiv
  • Integrerad telefonlur

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS FAX-L170

Snabb och effektiv faxning


Med den här Super G3 kan du sänka dina kommunikationskostnader till ett minimum. Den överför dokument på endast än 3 sekunder per sida*. Eftersom fax kan skickas och tas emot på kortast möjliga tid blockeras inte telefonledningen i onödan.

Enkel faxning


Om papper eller toner tar slut kan du spara alla inkommande dokument på minnet för 512-sidor* och skriva ut faxen senare. Användningen kan förenklas genom att långa dokument scannas till minnet och skickas automatiskt, vilket sparar både tid och pengar.

Enkel och snabb uppringning


i-SENSYS FAX-L170 är enkel att använda även för oerfarna användare. Det kan inte bli enklare att ringa, med 30 snabbval och 100 kortnummer där du sparar alla dina vanliga nummer. En tydlig, intuitiv LCD-skärm gör den här faxen ännu mer lättanvänd.

Enklare arbetsflöde


Användare kan smidigt faxa eller kopiera långa dokument i ett enda arbetsmoment, istället för att mata in dem en sida i taget – tack vare den automatiska dokumentmataren för 30 ark. Ett pappersfack som rymmer 150 ark sparar också tid för att fylla på papper.

Snabb utskrift och kopiering


Använd faxen som en produktiv laserskrivare med en hastighet på 18 sidor per minut via USB-anslutningen. Tekniken för snabb första utskrift ger kort uppvärmningstid från viloläge. Du kan också kopiera dokument med en hastighet på 11,8 sidor per minut.

Minimalt underhåll


i-SENSYS FAX-L170 har en allt-i-ett-kassett med toner, trumma och alla nödvändiga delar som kan bytas på några sekunder. Du slipper stök och krångel och genom att använda en äkta kassett från Canon försäkrar du dig om utskrifterna håller hög kvalitet.

Ledande energieffektivitet


Den här miljövänliga faxen har klassledande energieffektivitet och förbrukar bara 1,5 watt i viloläge.

Integrerad telefonlur


i-SENSYS FAX-L170 har en telefonlur för att ringa upp och besvara samtal, med automatisk växling mellan fax och telefon.

* Baserat på ITU-T standarddiagramnr. 1

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS FAX-L170, dess funktioner och vad den kan göra.

Copy

Kopiera

Super G3 FAX

Super G3-FAX

USB connection

USB-anslutning

User friendly LCD display

Användarvänlig LCD-skärm

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentmatare

Handset as standard

Handenhet som standard

Broschyr

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Därför ska du välja Canon-laserskrivarkassetter

Upptäck mer