Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

Den här slitstarka laserfaxen med avancerade fax- och kopieringsfunktioner är idealisk för stora, hektiska kontor. En stor papperskapacitet, dubbelsidiga utskrifter och valfria nätverksfunktioner garanterar maximal produktivitet.

Fördelar

  • Super G3-fax
  • 512-sidigt* standardminne
  • 1 100-arks maximal papperskapacitet inklusive tillvalskassett
  • Säkerhet: ID-hantering
  • Kopiering med 22 kopior/minut
  • 50-sidig dokumentmatare för dubbelsidiga utskrifter (37 sidor per minut/A4)
  • Bildtekniken Ultra High Quality
  • Allt-i-ett-kassett
  • Valfria utskrifts- och nätverksfunktioner**

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS FAX-L3000

Snabb, pålitlig faxning


FAX-L3000:s robusta design möjliggör snabb och pålitlig faxning i stora volymer i stora företag. Super G3 fax modem sänder dokument med en hastighet på tre sekunder per sida*. Telefonkostnaderna reduceras och personalen tillbringar kortare tid vid maskinen. Flera faxmeddelanden kan tas emot utan att blockera linjen, vilket sparar mer tid.

Bekväm kopiering


Den här faxen fungerar även som högkvalitativ laserkopiator - med en kopieringshastighet på 22 kopior/minut och en snabb första utskriftstid på mindre än 13 sekunder.

Automatisk dubbelsidig utskrift och dokumentmatning


Automatisk dubbelsidig faxning, kopiering och utskrift** ökar produktiviteten och skär ner papperskostnader. Den 50-sidiga automatiska dokumentmataren för dubbelsidiga utskrifter påskyndar utskriften. Scanna dubbelsidiga dokument med snabb hastighet på 37 bilder per minut A4 - det sparar tid och besvär.

Stor papperskapacitet


Standardpapperskapaciteten består av en 500-arks kassett och ett 100-arks multifunktionsfack. En tillvalskassett på 500-ark höjer kapaciteten till totalt 1 100 ark, för att motsvara den mest krävande och påfrestande användningen.

Säkerhets- och kostnadskontroll


Avdelnings- och användar-ID-hantering begränsar användningen till endast auktoriserad personal, vilket möjliggör en noggrann kostnadskontroll. Varje avdelning och användare kan tilldelas olika användar-ID:n eller lösenord, vilket garanterar en fullständig säkerhet.

Riskfri faxning


Om pappret eller tonern plötsligt tar slut lagrar det 512-sidiga standardminnet (maximalt 1 500) på ett säkert sätt alla inkommande dokument för att skrivas ut senare. Vid ett eventuellt strömavbrott lagrar minnesbackupen fax och annan data i upp till tre timmar.

Snabbval


Snabbval är snabbt och enkelt, med 80 snabbval och 200 kortnummer för lagring av nummer till alla dina regelbundna kontakter.

Ultra High Quality


När detaljerade dokument sänds, som diagram eller foton kombinerat med text, garanterar vår Ultra High Quality-teknik ett perfekt resultat. Halvtonsreproduktionen med 256 gråtoner ger extra djup och skärpa.

Ren allt-i-ett-kassett


Det enda du behöver göra är att byta ut allt-i-ett-kassetten som innehåller både toner och servicedelar. Då blir din fax så gott som ny igen! Ingen röra, inga problem - bara kontinuerligt högkvalitativa utdata.

Kan användas som nätverksskrivare


Med utskriftssatsen som tillval får du produktiva nätverksutskrifter och faxning från datorn till alla användare på ditt nätverk. Ett fjärranvändargränssnitt möjliggör enkel övervakning av maskinens status.

* baserat på ITU-T standarddiagramnr1
** med utskriftssats som tillval

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS FAX-L3000, dess funktioner och vad den kan göra.

Copy

Kopiera

Super G3 FAX

Super G3-FAX

USB connection

USB-anslutning

+1 Optional Paper Cassette

+1 papperskassett som tillval

Duplex Automatic Document Feeder

Duplex Automatic Document Feeder

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Därför ska du välja Canon-laserskrivarkassetter

Upptäck mer