Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

i-SENSYS FAX-L3000IP

Den här slitstarka nätverkslaserfaxen med avancerade faxnings-, kopierings- och utskriftsfunktioner klarar av de mest krävande arbetsbördorna. Tillvalsfunktionen SEND förstärker produktiviteten och kompatibiliteten.

Fördelar

  • Super G3-fax
  • 512-sidigt* standardminne
  • Inbyggd nätverksfunktion & funktioner för PCL 5e/6
  • 1 100-arks maximal papperskapacitet inklusive tillvalskassett
  • Säkerhet: ID-hantering
  • 22 kopior per minut/sidor per minut (A4)
  • 50-sidig dokumentmatare för dubbelsidig utskrift (45 bilder per minut/A4)
  • Tillvalsfunktion SEND**

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

Snabb, effektiv faxning


Den här robusta faxen erbjuder det ultimata när det gäller faxningseffektivitet för stora företag. Ett Super G3-faxmodem sänder dokument med tre sekunder per sida*. Därmed reduceras telefonkostnaderna. Flera faxmeddelanden kan tas emot utan att blockera linjen, vilket sparar mer tid.

Utskrift och kopiering


Dra nytta av professionella laserutskrifter och kopiering med 22 kopior per minut/sidor per minut (A4). Tiden för den första kopian ut är mindre än 15 sekunder och maskinen har praktiskt taget ingen uppvärmningstid från viloläge, med snabb första utskrift-prestanda.

Automatisk dubbelsidig utskrift och dokumentmatning


Automatisk dubbelsidig faxning, kopiering och utskrift ökar produktiviteten och skär ner papperskostnader. Den 50-sidiga automatiska dokumentmataren för dubbelsidiga utskrifter kan scanna i en snabb hastighet på 45 sidor per minut (A4). Den kan också scanna A3-dokument (endast enkelsidigt).

Inbyggda nätverksfunktioner


Med inbyggda nätverksfunktioner får du produktiva nätverksutskrifter och faxning från datorn till alla användare på ditt nätverk. Ett fjärranvändargränssnitt möjliggör enkel övervakning av maskinens status. Funktioner för PCL5e/6 garanterar fullständig kompatibilitet med existerande PCL-utskriftsmiljöer.

Tillvalsfunktion SEND


Med tillvalsfunktionen SEND fungerar FAX-L3000IP som en kommunikationscentral för att dela kontorsdokument digitalt. Det höjer arbetsflödets effektivitet och produktiviteten. Användare kan scanna färgdokument direkt till e-post, nätverkserver (SMB och FTP) eller Internetfax. Faxvidarebefordran tillåter automatisk eller villkorlig vidarebefordran av fax till andra destinationer.

Stor papperskapacitet


Standardpapperskapaciteten består av en 500-arks kassett och ett 100-arks multifunktionsfack. En tillvalskassett på 500-ark höjer kapaciteten till totalt 1 100 ark, för krävande och påfrestande användning.

Säkerhets- och kostnadskontroll


Avdelnings- och användar-ID-hantering begränsar användningen till endast auktoriserad personal, vilket möjliggör en noggrann kostnadskontroll. Varje avdelning och användare kan tilldelas olika användar-ID:n eller lösenord, vilket garanterar en fullständig säkerhet.

Riskfri faxning


Om pappret eller tonern tar slut lagrar det 512-sidiga standardminnet (maximalt 1 500) på ett säkert sätt alla inkommande dokument för att skrivas ut senare. Vid ett eventuellt strömavbrott lagrar minnesbackupen fax och annan data i upp till tre timmar.

Snabbval


Snabbval är snabbt och enkelt, med 80 snabbval och 200 kortnummer (maximalt 500) för lagring av nummer till alla regelbundna kontakter.


* baserat på ITU-T standarddiagramnr1
** med tillvalspaket SEND

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS FAX-L3000IP, dess funktioner och vad den kan göra.

PCL Printing

PCL-utskrift

Copy

Kopiera

Super G3 FAX

Super G3-FAX

USB connection

USB-anslutning

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

+1 Optional Paper Cassette

+1 papperskassett som tillval

Duplex Automatic Document Feeder

Duplex Automatic Document Feeder

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Därför ska du välja Canon-laserskrivarkassetter

Upptäck mer