Canon i-SENSYS MF211

i-SENSYS MF211

Snabb och effektiv svartvit 3-i-1-laserenhet med funktioner för utskrift, kopiering och scanning i en behändig, kompakt enhet. Enkel användning tack vare en vinklingsbar kontrollpanel och snabbvalsknappar.

Fördelar

  • Kompakt och elegant svartvit 3-i-1-laserskrivare: skriv ut, kopiera och scanna
  • Bli produktiv med svartvit utskrift och kopiering på 23 sid/minut
  • Enkel användning med vinklingsbar LCD-panel
  • Ingen behöver vänta på utskrifter med tekniken för snabb första utskrift
  • Fånga alla detaljer med färgscanningar med upp till 9 600 × 9 600 dpi

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon i-SENSYS MF211

Utrymmessnål 3-i-1-enhet


Denna snygga, kompakta och snabba laserskrivare med flera funktioner, utskrift, kopiering och scanning, för svartvitt i en utrymmessnål enhet. Med professionell utskriftskvalitet och enkel användning är det här den perfekta stationära lösningen för små kontor och hemmakontor.

Snabb utskrift och kopiering


Du behöver inte stå vid laserskrivaren och vänta på dina dokument tack vare en snabb utskrifts- och kopieringsfunktion för A4-jobb i svartvitt med en hastighet på 23 sidor/min och kort tid från viloläge till första utskriften.

Professionella resultat


En kombination av en utskriftskvalitet på upp till 1 200 × 1 200 dpi och Canons EF-toner ger professionella utskrifter och kopior med skarp text och jämn grafik. Förbättrad färgscanning med upp till 9 600 × 9 600 dpi fångar minsta lilla detalj.

Snabb, enkel användning


i-SENSYS MF211 är snabb och användarvänlig med sin mångsidiga och vinklingsbara LCD-panel som rymmer fem rader text med all information du behöver. Panelen kan vinklas vertikalt eller uppåt så att det passar ditt arbetssätt. Du kan enkelt ställa in effektiva arbetsflöden för scanning och kopiering med hjälp av snabbvalsknapparna och på så vis spara scannade dokument eller minska pappersåtgången genom att kopiera flera bilder på samma ark.

Energieffektiv


Med Canons teknik för fixering On-Demand krävs i stort sett ingen uppvärmning, vilket bidrar till lägre energiförbrukning utan att prestandan påverkas. Den här enheten har klassledande TEC-värden och förbrukar endast 1,6 W i viloläget.

Tyst läge


I vänteläget är den här multifunktionsenheten tyst och med det tysta läget kan du skriva ut med mindre oväsen – så att du kan arbeta utan att distrahera andra.

Allt-i-ett-kassett


Allt-i-ett-kassetter som är lätta att återvinna kombinerar toner, trumma och rengöringsenheter för minskat underhåll, ökad tillförlitlighet och minskat behov av förbrukningsartiklar.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS MF211, dess funktioner och vad den kan göra.

Copy

Kopiera

USB connection

USB-anslutning

User friendly LCD display

Användarvänlig LCD-skärm

Quiet printing mode

Utskriftsläge för låg ljudnivå

Professional Scan quality

Professionell scanningskvalitet

Scanning shortcut key

Genvägsknapp för scanning

Tilting control panel

Vinklingsbar kontrollpanel

Relaterade produkter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

Produktbilderna är endast avsedda som illustration. Vissa funktioner är tillval. Mer information finns i produktspecifikationerna. Du kan även kontakta någon av Canons återförsäljare.