Canon i-SENSYS MF216n

i-SENSYS MF216n

Denna energieffektiva svartvita allt-i-ett-enhet är nätverksklar och fullspäckad med funktioner som främjar produktiviteten, så att den enkelt kan delas på kontoret. Den är också mycket användarvänlig med den vinklingsbara panelen med pekfunktion.

Fördelar

  • Nätverksklar, elegant och kompakt svartvit allt-i-ett-laserenhet
  • Enkel utskrift från iOS- och Android-enheter
  • Bli produktiv med utskrifts- och kopieringsutskrifter på 23 sid/minut för svartvita dokument
  • Enkel användning med vinklingsbar panel och stor pekskärm
  • Ingen väntan på utskrifter med tekniken för snabb första utskrift

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS MF216n

Produktiv allt-i-ett-enhet med nätverksfunktion för små kontor


Denna eleganta och snabba svartvita allt-i-ett-laserskrivare har utskrifts-, kopierings-, scannings- och faxfunktioner i en kompakt utrymmessnål enhet. Med Ethernet-anslutning för enkel funktionsdelning via nätverk och tack vare den professionella utskriftskvaliteten och enkla pekfunktionen är det här den perfekta stationära lösningen för små kontor.

Snabb utskrift och kopiering


Du behöver inte stå vid maskinen och vänta på dina dokument tack vare en snabb svartvit utskrifts- och kopieringsfunktion för A4-jobb med en hastighet på 23 sidor/min och kort tid från viloläge till första utskriften. Enkel scanning och kopiering av flera sidor tack vare en papperskassett för 250 ark och en inbyggd automatisk dokumentmatare för 35 ark.

Professionella resultat


En kombination av en utskriftskvalitet på upp till 1 200 × 1 200 dpi och Canons EF-toner ger professionella utskrifter och kopior med superskarp text och jämn grafik. Förbättrad färgscanning med upp till 9 600 × 9 600 dpi fångar minsta lilla detalj i original. Skicka scanningar till valfri dator med användarvänlig nätverksscanning.

Snabb och enkel användning med pekfunktioner


i-SENSYS MF216n är snabb och användarvänlig med sin mångsidiga och vinklingsbara stora LCD-panel med all information du behöver. Panelen kan vinklas vertikalt eller uppåt så att det passar ditt arbetssätt. Du kan enkelt ställa in effektiva arbetsflöden för scanning och kopiering med hjälp av snabbvalsknapparna och på så vis spara scannade dokument eller minska pappersåtgången genom att kopiera flera bilder på samma ark.

Energieffektiv


Med Canons teknik för fixering på begäran krävs i stort sett ingen uppvärmning, vilket bidrar till lägre energiförbrukning utan att prestandan påverkas. Den här enheten har klassledande TEC-värden och förbrukar endast 1,6 W i viloläget.

Tyst läge


I vänteläget är den här multifunktionsenheten tyst och med det tysta läget kan du skriva ut med mindre oväsen – så att du kan arbeta utan att distrahera andra.

Allt-i-ett-kassett


Den återvinningsbara allt-i-ett-kassetten ger underhållsfri drift och tillförlitlig utskrift av hög kvalitet. En äkta Canon-laserkassett innehåller toner, trumma och rengöringsenheter som kan bytas ut på bara några sekunder utan problem eller kladd.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS MF216n, dess funktioner och vad den kan göra.

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentmatare

Copy

Kopiera

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

Super G3 FAX

Super G3-FAX

USB connection

USB-anslutning

Network scanning

Nätverksscanning

Quiet printing mode

Utskriftsläge för låg ljudnivå

Professional Scan quality

Professionell scanningskvalitet

Scanning shortcut key

Genvägsknapp för scanning

Tilting control panel

Vinklingsbar kontrollpanel

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Touch panel

Pekpanel

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

Produktbilderna är endast avsedda som illustration. Vissa funktioner är tillval. Mer information finns i produktspecifikationerna. Du kan även kontakta någon av Canons återförsäljare.