Canon i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

Denna svartvita allt-i-ett-laserenhet ger smidig Wi-Fi-, nätverks- och mobilklar åtkomst för hela kontoret. Den är fullspäckad med funktioner som främjar produktiviteten och är snabb, användarvänlig och energieffektiv.

Fördelar

  • Wi-Fi-, nätverks- och mobilklar svartvit allt-i-ett-enhet
  • Enkel utskrift från iOS- och Android-enheter
  • Bli produktiv med utskrifts- och kopieringsutskrifter på 23 sid/minut för svartvita dokument
  • Enkel användning med vinklingsbar panel, pekskärm och en knapptryckning
  • Ingen väntetid med teknik för snabb första utskrift

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS MF217w

Produktiv, ansluten allt-i-ett-enhet för små kontor


Denna eleganta och snabba svartvita allt-i-ett-laserskrivare med stora anslutningsmöjligheter har utskrifts-, kopierings-, scannings- och faxfunktioner i en kompakt utrymmessnål enhet. Enkel funktionsdelning med anslutningsmöjligheter via Wi-Fi, Ethernet och mobila nätverk, professionell utskriftskvalitet och enkel pekfunktionsanvändning gör att det här är den perfekta stationära lösningen för små kontor.

Problemfri delning via Wi-Fi


Smidig anslutning på dina villkor med Wi-Fi-, nätverks- eller mobilanslutning. Inbyggt stöd för Apple AirPrint™ och Mopria™ identifierar skrivaren automatiskt för utskrift av dokument direkt från en iPhone, iPad eller en Mopria-certifierad enhet. Tack vare Canons kostnadsfria app Mobile Printing kan du även skriva ut trådlöst från din Apple iOS- eller Android-enhet.

Snabb utskrift och kopiering


Du behöver inte stå vid maskinen och vänta på dina dokument tack vare en snabb utskrifts- och kopieringsfunktion för svartvita A4-jobb med en hastighet på 23 sidor/min och kort tid till första utskriften till och med från viloläget. Enkel utskrift, scanning och kopiering av flera sidor tack vare en papperskassett för 250 ark och en inbyggd automatisk dokumentmatare för 35 ark.

Professionella resultat


En kombination av en utskriftskvalitet på upp till 1 200 × 1 200 dpi och Canons EF-toner ger professionella utskrifter och kopior med skarp text. Förbättrad färgscanning med upp till 9 600 × 9 600 dpi fångar minsta lilla detalj i original. Skicka scanningar till valfri dator med nätverksscanning.

Snabb, enkel användning


i-SENSYS MF217w, som är snabb och enkel att använda, har en mångsidig vinklingsbar panel med en stor LCD-pekskärm. Panelen kan vinklas vertikalt eller uppåt så att det passar ditt arbetssätt. Du kan enkelt ställa in effektiva arbetsflöden för scanning och kopiering med snabbvalsknapparna.

Energieffektiv


Med Canons teknik för fixering On-Demand krävs i stort sett ingen uppvärmning, vilket bidrar till lägre energiförbrukning utan att prestandan påverkas. Den här enheten har klassledande TEC-värden och förbrukar så lite som 1,6 W i vänteläget.

Tyst läge


Det tysta läget gör att du kan arbeta utan att distrahera andra i tysta miljöer.

Allt-i-ett-kassett


Allt-i-ett-kassetter som är lätta att återvinna kombinerar toner, trumma och rengöringsenheter för minskat underhåll, ökad tillförlitlighet och minskat behov av förbrukningsartiklar.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS MF217w, dess funktioner och vad den kan göra.

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentmatare

Copy

Kopiera

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

Super G3 FAX

Super G3-FAX

USB connection

USB-anslutning

Network scanning

Nätverksscanning

Quiet printing mode

Utskriftsläge för låg ljudnivå

Professional Scan quality

Professionell scanningskvalitet

Scanning shortcut key

Genvägsknapp för scanning

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

Tilting control panel

Vinklingsbar kontrollpanel

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Touch panel

Pekpanel

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

Produktbilderna är endast avsedda som illustration. Vissa funktioner är tillval. Mer information finns i produktspecifikationerna. Du kan även kontakta någon av Canons återförsäljare.