Canon i-SENSYS MF226dn

i-SENSYS MF226dn

Kraftfull och nätverksklar svartvit allt-i-ett-laserenhet för användning på små kontor med hög belastning. Öka produktiviteten med snabb automatiskt dubbelsidig utskrift och automatisk dokumentmatare. Ställ in effektiva arbetsflöden med snabbvalsknappar.

Fördelar

  • Nätverksklar, elegant och kompakt svartvit allt-i-ett-laserenhet
  • Enkel utskrift från iOS- och Android-enheter
  • Enkel användning med vinklingsbar panel och stor pekskärm
  • Ingen behöver vänta på utskrifter med tekniken för snabb första utskrift
  • Få mer med dubbelsidig utskrift

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS MF226dn

Kraftfull, ansluten allt-i-ett-skrivare


Denna kompakta och eleganta svartvita allt-i-ett-laserenhet ger bekvämligheten med en professionell skrivare, scanner, kopiator och fax i en utrymmessnål enhet. Den här nätverksklara enheten har produktivitetsfrämjande funktioner som smidigt kan delas via på kontoret – vilket gör att den är ett utmärkt val för att öka effektiviteten på alla kontor med hög belastning.

Snabb utskrift och kopiering


Du behöver inte vänta på dina dokument, tack vare snabb utskrifts- och kopieringshastighet för A4-jobb på 27 sidor/min och endast kort tid även från viloläge till första utskriften.

Professionella resultat


En kombination av en utskriftskvalitet på upp till 1 200 × 1 200 dpi och Canons EF-toner ger imponerande dokument med skarp text och jämn grafik i gråskala. Förbättrad färgscanning med upp till 9 600 × 9 600 dpi fångar minsta lilla detalj i original. Skicka scanningar till valfri dator med användarvänlig nätverksscanning.

Effektiv dubbelsidig utskrift


Snabb och effektiv scanning och kopiering av flersidiga dokument tack vare inbyggd automatisk dokumentmatare för 35 sidor och en papperskassett för 250 ark. Spara pengar på papper och få dokument med professionella dokument med automatisk dubbelsidig utskrift.

Snabb, enkel och tyst användning


i-SENSYS MF226n är snabb och användarvänlig med sin mångsidiga och vinklingsbara stora LCD-panel med all information du behöver. Panelen kan vinklas vertikalt eller uppåt så att det passar ditt arbetssätt. Du kan enkelt ställa in effektiva arbetsflöden för scanning och kopiering med hjälp av snabbvalsknapparna och på så vis spara scannade dokument eller minska pappersåtgången genom att kopiera flera bilder på samma ark. Det tysta läget gör att du kan arbeta utan att distrahera andra i tysta miljöer.

Marknadsledande energieffektivitet


Med Canons teknik för fixering On-Demand krävs i stort sett ingen uppvärmning, vilket bidrar till lägre energiförbrukning utan att prestandan påverkas. Den här enheten har klassledande TEC-värden och förbrukar endast 1,7 W i viloläget.

Allt-i-ett-kassett


Den återvinningsbara allt-i-ett-kassetten ger underhållsfri drift och tillförlitlig utskrift av hög kvalitet. En äkta Canon-laserkassett innehåller toner, trumma och rengöringsenheter som kan bytas ut på bara några sekunder utan problem eller kladd.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS MF226dn, dess funktioner och vad den kan göra.

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentmatare

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

Copy

Kopiera

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

Super G3 FAX

Super G3-FAX

USB connection

USB-anslutning

Network scanning

Nätverksscanning

Quiet printing mode

Utskriftsläge för låg ljudnivå

Professional Scan quality

Professionell scanningskvalitet

Scanning shortcut key

Genvägsknapp för scanning

Tilting control panel

Vinklingsbar kontrollpanel

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Touch panel

Pekpanel

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

Produktbilderna är endast avsedda som illustration. Vissa funktioner är tillval. Mer information finns i produktspecifikationerna. Du kan även kontakta någon av Canons återförsäljare.