Canon i-SENSYS MF229dw

i-SENSYS MF229dw

Kraftfull och mångsidig svartvit allt-i-ett-laserenhet med mobil- och nätverksanslutning för krävande småföretagsmiljöer. Bli produktivare med snabb dubbelsidig scanning, kopiering och utskrift.

Fördelar

  • Wi-Fi-, nätverks- och mobilklar svartvit allt-i-ett-enhet
  • Enkel utskrift från iOS- och Android-enheter
  • Enkel användning med vinklingsbar panel, pekskärm och snabbvalsknappar
  • Ingen väntetid med teknik för snabb första utskrift
  • Få ut mer med dubbelsidig utskrift, scanning och kopiering

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS MF229dw

Kraftfull, ansluten allt-i-ett-enhet


Med den här kompakta och eleganta allt-i-ett-enheten får du en professionell skrivare, scanner, kopiator och fax med hög kvalitet i en utrymmessnål enhet. Dess produktivitetsfrämjande funktioner kan delas smidigt via ditt kontorsnätverk, Wi-Fi eller din smarta enhet – därför är den ett utmärkt val för att öka produktiviteten på kontor med hög belastning.

Smidig delning


Anslut enkelt efter eget önskemål med denna Wi-Fi-, nätverks- och mobilklara enhet. Inbyggt stöd för Apple AirPrint™ och Mopria™ identifierar skrivaren automatiskt för utskrift av dokument direkt från en iPhone, iPad eller en Mopria-certifierad enhet. Tack vare Canons kostnadsfria app Mobile Printing kan du också skriva ut trådlöst från din Apple iOS- eller Android-enhet.

Snabb utskrift och kopiering


Tack vare en utskrifts- och kopieringshastighet på 27 sidor/min för A4-jobb i svartvitt och med snabb första utskrift, till och med från viloläge, behöver du inte stå och vänta på dina dokument.

Professionella resultat


En kombination av en utskriftskvalitet på upp till 1 200 × 1 200 dpi och Canons EF-toner ger imponerande dokument med skarp text och jämn grafik i gråskala. Förbättrad färgscanning med upp till 9 600 × 9 600 dpi fångar minsta lilla detalj i originalen. Skicka scanningar till valfri dator med nätverksscanning.

Effektiv dubbelsidig utskrift och scanning


Snabb och effektiv scanning och kopiering av flersidiga dokument tack vare inbyggd automatisk dokumentmatare för dubbelsidiga utskrifter för 50 ark. Scanna dubbelsidiga dokument enkelt och spara pengar på papper med dubbelsidig utskrift.

Snabb, enkel och tyst användning


i-SENSYS MF229dw, som är snabb och enkel att använda, har en mångsidig vinklingsbar panel med en stor LCD-pekskärm. Panelen kan vinklas vertikalt eller uppåt så att det passar ditt arbetssätt. Du kan enkelt ställa in effektiva arbetsflöden för scanning och kopiering med snabbvalsknapparna. Det tysta läget ger mindre oväsen vid utskrift så att du kan skriva ut i tysta miljöer utan att distrahera andra.

Marknadsledande energieffektivitet


Med Canons teknik för fixering On-Demand krävs i stort sett ingen uppvärmning, vilket bidrar till lägre energiförbrukning utan att prestandan påverkas. Den här enheten har klassledande TEC-värden och förbrukar så lite som 1,7 W i viloläget.

Allt-i-ett-kassett


Allt-i-ett-kassetter som är lätta att återvinna kombinerar toner, trumma och rengöringsenheter för minskat underhåll, ökad tillförlitlighet och minskat behov av förbrukningsartiklar.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS MF229dw, dess funktioner och vad den kan göra.

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

Copy

Kopiera

Duplex Automatic Document Feeder

Duplex Automatic Document Feeder

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

Super G3 FAX

Super G3-FAX

USB connection

USB-anslutning

Network scanning

Nätverksscanning

Quiet printing mode

Utskriftsläge för låg ljudnivå

Professional Scan quality

Professionell scanningskvalitet

Scanning shortcut key

Genvägsknapp för scanning

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

Tilting control panel

Vinklingsbar kontrollpanel

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Touch panel

Pekpanel

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

Produktbilderna är endast avsedda som illustration. Vissa funktioner är tillval. Mer information finns i produktspecifikationerna. Du kan även kontakta någon av Canons återförsäljare.