Canon i-SENSYS MF512x

i-SENSYS MF512x

Den multifunktionella A4-laserskrivaren MF512x för svartvit utskrift är skräddarsydd för arbetsgrupper på större företag som behöver snabba och professionella utskrifter i en fullfjädrad och kompakt enhet, byggd för flexibelt arbete.

Fördelar

  • Högkvalitativa utskrifter i blixtsnabba 40 sidor/minut
  • Färgpekskärmen gör skrivaren enkel att använda för alla, oavsett erfarenhet
  • Stöd för Skyddad utskrift med PIN-kod
  • Skriv ut från smartphones och surfplattor med stöd för AirPrint, Mopria och Canons app PRINT Business
  • Automatisk dubbelsidig utskrift minskar avfall och kostnader för förbrukningsartiklar
  • Snabb förstautskrift minimerar väntetid och maximerar arbetsgruppens produktivitet
  • Arbeta fjärrstyrt och enkelt med dokumenten via molnet
  • Kapacitet för enhets- och utskriftshantering
  • Enkelt underhåll med praktiska allt-i-ett-kassetter

Detaljerade egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS MF512x

Maximera produktiviteten på kontoret


Den multifunktionella A4-laserskrivaren MF512x med svartvit utskrift är ett oslagbart val för mindre arbetsgrupper på stora företag som vill öka produktiviteten rejält. Den kompakta skrivaren har samma avancerade funktioner och kapacitet som en stor multifunktionell skrivare och får lätt plats i små utrymmen. Arbetsintensiva team kommer att uppskatta dess snabba, högkvalitativa utskrifter och kopiering med imponerande hastigheter på upp till 40 sidor/minut. Tack vare färgpekskärmen kan alla enkelt använda skrivaren, oavsett erfarenhet, och med 600 sidors papperskapacitet och snabb förstautskrift direkt från start kan teamet arbeta mer effektivt. Känsliga dokument skyddas med funktionen Skyddad utskrift och PIN-kod vid utskrift från en dator eller mobil enhet.

Arbeta flexibelt


Arbetsgruppen kan skriva ut från valfri enhet tack vare MF512x-skrivarens omfattande stöd för Apples AirPrint (iOS) och Mopria (Android). De har även tillgång till en rad avancerade funktioner via Canons app PRINT Business och kan ansluta enheten till ett Google Cloud Print-konto på några sekunder.

Förbättrad dokumentdelning


Arbetsintensiva team får välbehövlig flexibilitet med MF512x-skrivarens MF Scan Utility (för datorer/bärbara datorer) och Canons app PRINT Business (för mobila enheter), som ger smidig integrering med molnet. Teamen kan använda sina molntjänster – som Google Drive och DropBox – för att samla in, digitalisera och dela dokument när som helst och från vilken plats som helst.

Smarta nätverksfunktioner


MF512x är ett perfekt tillskott till företagets nätverk och har många flexibla nätverksfunktioner. WiFi- och Ethernet-anslutning, tillsammans med stöd för PCL5e/6 och skrivarspråken Adobe PostScript, ger smidig integrering i maskinparken. Teamen som arbetar med hanterade utskriftstjänster kommer att uppskatta de praktiska fjärrservicefunktionerna och stödet för Canons utskriftssystem uniFLOW.

Prisvärt och hållbart ägande


MF512x sviker inte verksamheten när det krävs jämn kvalitet och tillförlitlighet. Med Canons allt-i-ett-kassett byts alla viktiga komponenter ut samtidigt som tonerpatronen byts. Kostnader för energiförbrukning och förbrukningsartiklar minimeras tack vare låg energiförbrukning i vilo- och standbyläget, automatisk dubbelsidig utskrift och en smart energibesparande funktion för automatisk avstängning.

Produktspecifikation

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS MF512x, dess funktioner och vad den kan göra.

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

Duplex Automatic Document Feeder

Duplex Automatic Document Feeder

Colour Touch Panel

Färgpekskärm

PCL Printing

PCL-utskrift

PostScript Printing

PostScript-utskrifter

Scan to USB key

Scanna till USB-enhet

Scanning shortcut key

Genvägsknapp för scanning

Scan to email & folder

Scanna till e-post och mappar

Secure print

Säkra utskrifter

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

Produktbilderna är endast avsedda som illustration. Vissa funktioner är tillval. Mer information finns i produktspecifikationerna. Du kan även kontakta någon av Canons återförsäljare.