Canon i-SENSYS MF8540Cdn

i-SENSYS MF8540Cdn

En praktisk färgmultifunktionsskrivare med mobil utskrift. Företaget ökar produktiviteten med lättanvända funktioner.

Fördelar

  • Automatisk dubbelsidig nätverksutskrift, -kopiering och -scanning i färg
  • Nätverksförberedd med PCL 5c/6-stöd
  • Apple AirPrint™ och Google Cloud Print
  • Utskrift på 20 sidor/minut i svartvitt och färg
  • Snabbvalsknappar för enkel scanning, ekokopiering och säker utskrift
  • 7-raders LCD-skärm
  • Scanna till e-post, nätverksmappar och USB-minnen
  • Energieffektiv

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon i-SENSYS MF8540Cdn

Produktiv allt-i-ett-enhet som sparar utrymme


Öka din produktivitet med den här lättdelade multifunktionsskrivaren som enkelt kan integreras i din nätverksmiljö och som har stöd för mobil utskrift. Den lättanvända bakgrundsbelysta färgskärmen med 7 rader visar tydligt all nödvändig information för användarna. Allt-i-ett-enheten kombinerar automatisk dubbelsidig utskrift, kopiering och scanning.

Enkel delning


Du kan ansluta till i-SENSYS MF8540Cdn på många olika sätt, oavsett om du vill ansluta från datorn, mobiltelefonen, surfplattan eller molnet. Inbyggt stöd för Apple AirPrint™ identifierar automatiskt skrivaren för att skriva ut dokument direkt från en iPhone eller iPad. Tack vare Canons kostnadsfria app Mobile Printing kan du även skriva ut trådlöst på skrivaren från din Apple iOS-enhet. Var dina användare än befinner sig kan de skriva ut på allt-i-ett-enheten via Internet med hjälp av Google Cloud Print.

Flexibla anslutningsmöjligheter


i-SENSYS MF8540Cdn är nätverksförberedd och kan smidigt integreras i din affärsmiljö tack vare stödet för branschstandarden PCL5c/6.

Snabb och tidsbesparande


i-SENSYS MF8540Cdn ger snabbt, mer produktivt arbete. Dokument i både färg och svartvitt skrivs ut och kopieras med en hastighet på 20 sidor per minut, med stöd av en automatisk dokumentmatare för 50 ark och dubbelsidiga utskrifter. Canons teknik för snabb första utskrift och en snabb tid till första kopian innebär att lite tid förloras medan du väntar på utskrift.

Användarvänlig


De lättanvända snabbtangenterna förenklar tillgången till funktioner som används ofta, inklusive snabb scanning direkt till din dator; ekokopiering för kombination av flera sidor till en enda utskrift för att spara papper och pengar; och säker utskrift för att skydda konfidentiella dokument och minska mängden avfall genom att minska antalet oönskade utskrifter. Allt-i-ett-kassetten förenklar underhållet och ökar tillförlitligheten.

Mångsidig dokumentdelning


Spara tid och arbeta mer effektivt genom att distribuera dokument med Canons SEND-funktion. Med den kan du scanna och skicka dokument direkt till e-post, en nätverksmapp eller ett USB-minne. För större flexibilitet kan scannade dokument skickas via e-post till användarnas smartphones och surfplattor och sedan skrivas ut på i-SENSYS MF8540Cdn med mobil utskrift.

Spara energi och pengar


Med Canons teknik för On-Demand fixering sparar du tid och pengar utan att ge avkall på prestandan. i-SENSYS MF8540Cdn uppfyller ENERGY STAR®-kraven och har en marknadsledande låg energiförbrukning på bara 1 W i viloläge.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS MF8540Cdn, dess funktioner och vad den kan göra.

User friendly colour display
Tablet and smartphone ready
Network scanning
Duplex Automatic Document Feeder
Scanning shortcut key
Paper Save Copy shortcut key
USB connection
Use and share over network
Automatic double sided printing
Colour Copy
High print quality
+1 Optional Paper Cassette
PCL Printing
Scan to USB key
Professional Scan quality
Scan to email & folder
Secure print

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan