Canon LV-7292A

LV-7292A

LV-7292A har XGA-upplösning, 2 200 lumen, HDMI™ och kraftfullt ljud på 10 W. Den är perfekt för företag och utbildningsverksamheter som behöver höga prestanda, enkel inställning och minskade driftskostnader.

Fördelar

  • XGA-upplösning
  • 2 200 lumen
  • 2000:1 i kontrastförhållande
  • Canon 1,2x zoomobjektiv
  • Automatisk inställning
  • HDMI™-ingång och RJ-45-nätverksport
  • Inbyggd högtalare på 10 W
  • Utökad livslängd för lampan: upp till 6 000 timmar
  • Hållbara funktioner: mindre än 1 W i vänteläge (nätverk av)
  • 29 dBA i tystgående läge

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon LV-7292A

Skarp, ljusstark projektion


Tack vare XGA-upplösning (1 024 x 768 pixels) med en ljusstyrka på 2 200 lumen kan LV-7292A projicera skarpa, detaljerade bilder, även i ljusa miljöer. Den här projektorn i Advance Portable-serien är idealisk för användning i klassrum, mötesrum och laboratorier.

Hög kontrast


Auto Iris, som automatiskt reagerar på förändringar, ger fantastisk bildkvalitet oavsett ljusförhållanden. Det höga kontrastförhållandet på 2000:1 återger detaljerna i djupa, svarta nyanser och kraftfulla färger, och Canons 1,2x zoomobjektiv garanterar enastående bildkvalitet.

Enkel att hantera


LV-7292A har många automatiska funktioner som gör installation och drift enkel, oavsett om användaren är van eller inte. Automatisk sökning av ingång identifierar ingångssignaler automatiskt och automatisk lutningskompensation justerar eventuell bildförvrängning som orsakas av en vinklad projektor.

Bra anslutningsmöjligheter


Den inbyggda högtalaren på 10 W kan ge ljud till projektionerna. Eller så kan en ljudutgång användas för anslutning av externa ljudsystem. Presentatören kan även kommentera om en mikrofon ansluts i ljudingångsporten (mic-in). Genom HDMI™-ingången kan datorer, DVD-spelare, Blu-ray-spelare och liknande enheter anslutas och skapa digitala projektioner med hög kvalitet.

Komponenter med lång livslängd


Lampan med lång livslängd (upp till 6 000 timmar i lågeffektsläge) och luftfiltret (som håller ungefär 5 500 timmar) gör att LV-7292A är ett mycket hållbart val. Det behövs mindre underhåll och kostnaderna minskar. Strömförbrukningen på strax under 1 W (i vänteläge) gör att projektorn även har tyst drift i tystgående läge, endast 29 dBA.

Enkel kontroll och hantering


Projektorn är enkel att kontrollera och hantera över nätverket. Med RJ-45-kontrollporten och den trådbundna LAN-terminalen kan du slå på eller stänga av projektorn, ändra inställningar och även kontrollera lampanvändning och status – till och med när du befinner dig på en annan plats. Projektorn har även funktioner för PJLINK™ och är idealisk för integrering med system för rumskontroll och anslutning till företags-LAN.

Säker användning


När lösenordsskyddet har ställts in kan bara behöriga användare slå på eller använda projektorn, och tangentlåsfunktionen på kontrollpanelen hindrar dig från att trycka på fel knapp av misstag under en presentation.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-7292A, dess funktioner och vad den kan göra.

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard