Canon LV-7292S

LV-7292S

LV-7292S är seriens förstagångsval som ger mycket för pengarna. Den är perfekt för företag och mobila tillämpningsområden som behöver XGA-upplösning, 2 200 lumen och lägre underhållskostnader.

Fördelar

  • XGA-upplösning
  • 2 200 lumen
  • 500:1 i kontrastförhållande
  • Canon 1,2x zoomobjektiv
  • Automatisk inställning av ingång
  • Image Capture-funktion
  • Flera olika bildlägen
  • Utökad livslängd för lampan: upp till 6 000 timmar
  • Hållbara funktioner: mindre än 1 W i vänteläge
  • Låga brusnivåer: 29 dBA i tystgående läge

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon LV-7292S

Ljusstarka, skarpa bilder


XGA-upplösning (1 024 x 768 pixels) och 2 200 lumen i ljusstyrka gör den här lätta, mycket bärbara projektorn i Standard-serien idealisk för projicering av tydliga kvalitetsbilder i företags- och utbildningsmiljöer.

Fantastiska färger


LV-7292S fångar detaljer och återger livliga färger tack vare ett kontrastförhållande på 500:1. Canons 1,2x zoomobjektiv ger också enastående bildkvalitet, i nästan alla förhållanden.

Enkel hantering


Den automatiska inställningen gör det enkelt att börja använda LV-7292S, även för nya användare – automatisk sökning av ingång fångar automatiskt ingångssignaler och justerar inställningar.

Optimera projektionen


Med de förinställda bildlägena kan du projicera i starkt ljus, på svarta tavlor (gröna) eller färgade väggar. Du kan spara manuella justeringar av kontrast, färgton och ljusstyrka i en av de fyra förinställningarna. Även bildförhållandet justeras automatiskt så att det passar den projicerade bilden. Du kan anpassa din startskärm med Image Capture, till exempel visa logotyper, ett välkomstmeddelande, foton, kontakt- eller supportinformation.

Låg miljöpåverkan och kostnadseffektivt


LV-7292S har en lampa (upp till 6 000 timmar i lågeffektsläge) och ett luftfilter (som håller i ungefär 5 500 timmar) med lång livslängd. Resultatet är mindre underhåll och minskade kostnader. Strömförbrukningen är låg i vänteläge (mindre än 1 W) och projektorn har en tyst drift på bara 29 dBA i tystgående läge.

Stäng av och ta med den


Direkt avstängning gör det enkelt att stänga av projektorn utan att använda strömknappen, fjärrkontrollen eller kontrollpanelen och ta den med sig direkt.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-7292S, dess funktioner och vad den kan göra.

Seriella kommandon

Hämta de seriella kommandon som behövs för att ställa in fjärrstyrning av LV S-serien

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV S series Extended [PDF, 384KB]