Canon LV-7297A

LV-7297A

LV-7297A har XGA-upplösning, 2 600 lumen, HDMI™ och kraftfullt ljud på 10 W. Den är perfekt för företag och utbildningsverksamheter som behöver utmärkta prestanda, enkel inställning och lägre driftskostnader.

Fördelar

  • XGA-upplösning
  • 2 600 lumen
  • 2000:1 i kontrastförhållande
  • Canon 1,2x zoomobjektiv
  • Automatisk inställning
  • HDMI™-ingång och RJ-45-nätverksport
  • Inbyggd högtalare på 10 W
  • Utökad livslängd för lampan: upp till 6 000 timmar
  • Hållbara funktioner: mindre än 1 W i vänteläge (nätverk av)
  • 29 dBA i tystgående läge

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon LV-7297A

Ljusstark, skarp projektion


XGA-upplösning (1 024 x 768 pixels) ger skarpa, tydliga bilder. Med sina 2 600 lumen återger LV-7297A Advance Portable-projektorn fantastiska bilder även i ljusa områden. Det gör den idealisk för projicering i välbelysta rum i skolor, laboratorier och salar.

Levande, detaljerade bilder


Auto Iris gör automatiska justeringar efter ändringar i ljusförhållandena så att bildkvaliteten blir levande, oavsett miljö. Detta, tillsammans med det höga kontrastförhållandet på 2000:1, garanterar djupa svarta nyanser och fylliga färger. Canons 1,2x zoomobjektiv skapar fantastiska resultat i nästan alla förhållanden.

Enkel att installera och använda


Det är enkelt att ställa in LV-7297A, till och med för nybörjare. Bland de automatiska funktionerna finns automatisk sökning av ingång, som identifierar ingångssignaler från anslutna enheter och justerar inställningarna därefter. Automatisk lutningskompensation justerar automatiskt bildförvrängning som orsakas av att projektorn inte är korrekt vinklad mot visningsområdet.

Ljudanslutningar


En kraftfull, intern 10 W-högtalare spelar upp ljud där det inte finns externa högtalare. Eller så kan en ljudutgång användas för anslutning till ljudsystem i rummet eller lokalen. Presentatören kan även kommentera om en mikrofon ansluts i ljudingångsporten (mic-in), och det går att projicera video med hög kvalitet från digitala källor som en dator, DVD-spelare, Blu-ray-spelare och andra enheter via HDMI™-ingången.

Bättre användning av resurser


LV-7297A har en förbättrad hållbarhet tack vare en lampa (upp till 6 000 timmar i lågeffektsläge) och ett luftfilter (som håller i ungefär 5 500 timmar) med lång livslängd. De här komponenterna minskar underhållstiden avsevärt och bidrar till en bättre användning av resurser. Strömförbrukningen är lite mindre än 1 W (i vänteläge) och projektorn har även en tyst drift på endast 29 dBA vid presentationer.

Fjärrstyrning och -hantering


Kontrollera och hantera projektorn via nätverket med RJ-45-kontrollporten och den trådbundna LAN-terminalen. Detta gör att du kan slå på projektorn eller stänga av den och ändra inställningar, till och med när du befinner dig på en annan plats. Du kan även fjärrövervaka lampanvändning och status. Projektorn har även funktioner för PJLINK™ och är idealisk för integrering med system för rumskontroll och anslutning till företags-LAN.

Säkra presentationer


Lösenordsskyddet förhindrar obehörig användning av projektorn, och tangentlåset på kontrollpanelen gör att du kan känna dig säker på att presentationen inte stoppas av att du trycker ned fel knapp av misstag.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LV-7297A, dess funktioner och vad den kan göra.

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Protokoll enligt branschkontrollstandard

Seriella kommandon

Hämta de seriella kommandon som behövs för att ställa in fjärrstyrning av LV A- och M-serierna

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV A and M series Extended [PDF, 431KB]